Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda otkrila

'Niko Kovač je baš seksi, njoj bi to najbolje odgovaralo'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
21.03.2020.
u 17:55

Kovač je bez posla od početka studenog prošle godine, a mediji su mu svako malo 'pronalazili' novi angažman

Bivši njemački reprezentativac i Bayernova legenda Lothar Matthäus obožava Niku Kovača. Uvijek je znao stati u obranu hrvatskog trenera kada su ga napadali dok je vodio Bayern.

Kovač je bez posla od početka studenog prošle godine, a mediji su mu svako malo 'pronalazili' novi angažman.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Nedavno se pisalo kako Niku želi Hertha nakon što je klub napustio Jurgen Klinsmann. Bivši hrvatski izbornik neće dobiti posao u berlinskom bundesligašu. Želja Herthe je Bruno Labbadia.

- Bruno je jako dobar u svakom klubu u kojem je igrao ili bio trener.  Ima mnogo iskustva i osjećaja s igračima. Sa svojim posljednjim klubom  Wolfsburgom ostvario je sjajne rezultate, ali... - rekao je Lothar Matthäus i neočekivano dometnuo:

- Niko je mnogo više seksi i on bolje odgovara Herthi.

Njemačka legenda ovako je to objasnila:

- Hertha ističe kako želi postići velike stvari. Kovač ima životopis koji pokazuje da je sposoban za to. Eintracht je vodio do osvajanja Kupa, Bayern do duple krune. Osim toga, Niko i Hertha su savršeni par.

Matthäus je istaknuo kako je Niko Kovač rođen i odrastao u Berlinu, te da je Hertha njegov matični klub s kojim ima sjajne odnose.

- Ne znam kakve Niko ima ponude, ali ja bih ga bez razmišljanja angažirao da sam na mjestu Herthine uprave - istaknuo je Lothar Matthäus.

>> Policija u središtu Zagreba upozorila ljude da idu kući: 'Nastupa karantena'

 

Ključne riječi

Komentara 5

BL
Blacknemesis8
19:41 21.03.2020.

Legendo, znas li zasto si osao iz Bayerna....??!!! Zbog ljubomore. Eto, zasto. A i trebao im je netko ko moze cuda napraviti. Napravio si u Frankfurtu, a u Bayernu potrosenu, staru ekipu doveo u red. Cim si to napravio, osvojio maximalno, okrenuli su ti leda i radili svadu u svlacionici. Ljubomora. Onaj braco, i karlheinz,...su dva brata. Sto dalje od takvih. Dobro sto si otisao. Trebao si ranije. Gamad.

BL
Blacknemesis8
19:32 21.03.2020.

Legendo, nemoj u Herthu. Vrati se u Frankfurt. Nece dugo, onaj Fredi Bobic upropastit ce klub. 100 %. Takvi kao ti su rijetki. Ili u englesku, tamo je lova isto. Ali, oprez, to je engleska. Po meni, u Bundesligi uzmi pravi klub, poput Kölna, Gladbacha, Bremena ili Stuttgarta. Tamo gdje ima podrske sa stadiona i navijaca. Frankfurt si probudio iz mrtvih. Doslovno. Zelimo ti puno srece, jer, treba ce ti. Bayern neka ti bude lekcija. Onaj Rummenigge je valjda naj....u cijeloj Bundesligi. Eto, osvojis 2 titule, pa opet nevaljas. Govno je govno. Ali, svuda su te navijaci, suradnici upamtili kao velikog gospodina.

BL
Blacknemesis8
19:24 21.03.2020.

Niko Kovac je vec sada legenda. Veliki fairplay covjek i pravi Gospodin. U Njemackoj uziva veliki ugled, posebno u Bundesligi. Zato sto je u samo 3,4 godine ostavio velik trag i ostvario u dva kluba velik uspjeh. Sto se tice buducnosti, nema brige. Hertha po mom misljenju nije dobar klub, kao i npr. Nürnberg, opet Eintracht iz Frankfurta....itd. Zasto...?! Uprave u tim klubovima nevaljaju nista. Nürnberg, Hertha Berlin... a cini se opet Frankfurt opet. Nazalost. To zna jos bolje i Niko, ali mozda vrijedi pokusati. Trebao je ostati u Frankfurtu. Napravio je cudo tamo. Tako bi i nastavio. Siguran sam, da bi sada bio u prilici igrati sa najvecima. Ovako...??!! Neka ti je sa srecom, Niko. Vjerujemo u tebe. Tvoji navjaci iz Hessena i Frankfurta. Ti i repka, digli ste nam ugled. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije