Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRALI SU TRNJE i RADNIK
Povratak na članak

Niko Kovač ima najzelenije pomoćnike u povijesti

Ćiro je imao Barića, Katalinića, Ivankovića, Bilić pak Jurčevića, Asanovića, Žutog...

Komentari 36

L0
luena 01
14:17 29.06.2014.

Ovo je preslo vec svaku granicu ozbiljnosti... ima tjedan dana kako smo se oprostili od SP a mediji ne prestaju sa onim sta bi bilo da je bilo i kad bi bilo.. Dokle tako, do kvalifikacija za EP i EP-aa ? Jedan dan su mediji un jemackoj kritizirali trenera J.Loew jer je Philip Lahm igrao lijevog beka neprirodna pozicija i to utakmicu sa Ghanom,jedan dan su pljustale kritike i nitko vise ne spominje,mi meljemo tjedan dana jednu te istu temu kao da ce se sad nesto promjeniti..

VL
OK
okvardz
13:59 29.06.2014.

Sva ova pisanja lijepo govore da mi izmišljamo toplu vodu bez obzira što ju imamo i te kako vruču ali to smo mi Hrvati na žalost.Imamo toliko Mercedesa ali zanas je bolja Kia.

VL
P1
p177
14:37 29.06.2014.

Znači, po autoru članka su Tudor, Bokšić i Jurčić velika trenerska imena?

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
14:53 29.06.2014.

Molim VL da se više prestane pisati o Niki Kovaču...Zaista nema smisla čovjeka napadati....Ako nije dobar ima HNS pa neka ga smijeni i traži novoga....A zamolio bih i neke bivše trenere da ne vrijeđaju Niku, lako je biti general poslije bitke.....Sada su svi pametni...Pa šta će reći španjolci (još uvijek aktualni prvaci svijeta) koji su također doma ????

VL
Avatar xvalentinox
xvalentinox
15:22 29.06.2014.

sto se ovdje u ovim "nasim" novinama nece sve procitati,pa koje trenersko iskustvo je imao franz beckenbauer kad je preuzeo njemacku reprezentaciju i sa njom dosao u finale a par godina kasnije i osvojio SP ??? koji bi to trenerr sa ovim otpadom od igraca sto hrvatska u ovom trenutku ima napravio vise nego je i kovac? zar ste zaboravili kakva je to jadna skupina zbunjola bila sam prije par mjeseci pod vodstvom onog mafijasa i nasilnika stimca?kakvi trenersko iskustvo je imao klinsman kad je sa njemackom uzeo trece mjesto na SP ?

VL
TI
tigar666
15:56 29.06.2014.

A jbt vise...pa di je kraj ovom teroru!?! Pa popeli ste se na glavu svim normalnim ljudima I sa Kovacem I sa tim svjetskim! Nisam preveliki fan ali ogadit cete mi nogomet do kraja. Sto toliko ne tupite tamo didi treba; o Todoricu se nitko ne usudi pisnuti, a politici ste dali odrijesene ruke da upropasti jos ovo malo sto je u drzavi na nekim zdravim temeljima.

VL
SE
sestrićna
15:12 29.06.2014.

kakve tek zelene novinare imaju naši mediji..ako su to naši mediji :))

VL
DD
dominik.dumancic.31
14:13 29.06.2014.

Pustite Kovaca na miri. Pa ne moze se graditi nova reprezentacija sa starim ljudima i starim razmisljanjima. Ako su ti svi koji ga blate toliko dobri, zasto ne vode neke druge velike momcadi i reprezentacije. Ima se tu jos sto popraviti ali ne sa starim karakterima.

VL
Avatar belmondo
belmondo
15:14 29.06.2014.

Covjece, pa Spanjolska, Italija i Engleska su takodjer ispale. To je nogomet. Sad su svi pametni nakon bitke i generala ima ko gljiva nakon kise. Niko je dobro odradio posao, drugi su ili imali malo srece ili bili bolji. ToTo je sve sto se moze reci.

VL
KR
KristijanFD
15:14 29.06.2014.

jesu barić i kranjčar prošli grupe? Mlatite praznu slamu... (sad serite o 5-6 top igrača)

VL
ZP
zeljko.pavlovic.963
14:29 29.06.2014.

Mlaćenje prazne slame. Kada bio sve ovisilo o izborniku i stručnom stožeru kako tvrde ovi "stručnjaci" onda bi Bilić sa svojim iskusnim timom dogurao barem do polufinala, a gle čuda oni se nisu ni kvalificirali za prošlo SP. Čudno, zar ne, a sve sami stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom!? Stručni stožer je podmlađen, a sad još i polovicu reprezentativaca pomladiti i nebojte se za EP. Živi bili pa vidjeli.

VL
JU
juroqueteamo2
17:45 29.06.2014.

Dragi "juma", imate lose podatke vrijednosti igraca ( a ja na te vrijednosti bas i ne polazem puno relacije s uspjehom). Trzisna vrijednost nizozemske reprezentacije je 4 puta visa nego li nase. Samo Roben i Van Persi vrije na trzistuu isto koliko cijeli Hrvatska representacija. A sto ce se ovdje sve napisati ako Meksiko pobjedi? Meksiko, po vasim novcanim vrijednostima, je skuplji od Hrvatske ali jeftiniji of Nizozemske. Novac nije mjerilo nicega. U nogometu trener daje upute a igraci (ako to shvate i ako fizicki MOGU) te upute provode u djelo. Hrvatski su igraci jedva jhodali zadnjih 20 minuta protiv Meksika - a Kvac nije mogao uletjeti u igraliste i pokazat im kako se igra.

VL
ZV
zvonko08
15:13 29.06.2014.

Sve je to točno za Nikin stožer ali ako su drugi selektori već i imali više iskustva i iskusnije pomoćnike što su napravili na turnirima, osim Ćire koji je osvojio 3. mjesto na SP sa osam igrača koji su bili juniorski prvaci svijeta? Ostavite čovjeka na miru i pogledajte što ste vi napravili i koji su vaši uspjesi. Ili što bi gorespomenuti Branku Ujević rekao: Prije svakog razgovora o treningu i treniranju pitam: Koju licencu i školu imate?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:31 30.06.2014.

Teror novinara se nastavlja jer Niko Kovac i dalje negira svoju krivicu, i pomalo arogantno ignorira sve oko sebe. Sad mu Mamic daje ruku i govori "dodji tati da ti tata sapne nesto". Mamicu za dobru prodaju igraca nije dovoljan Dinamo i nekoliko "rasplodnih" klubova, nego mu treba reprezentacija, a ovo je sad idealna prilika.

VL
DA
darmar
14:59 29.06.2014.

Neobjektivni inozemni strucnjaci rekose nekoliko strucnih i pametnih zakljucaka: 1. Stipe Pletikosa najlosiji vratar SP, 2. Japanski sudac (protiv Hrvatske) najveca pogreska i steta na SP (tada je rezultat bio nerijesen sa Brazilom), 3. Hrvati imaju limitiranu momcad, 4. Sve repke (Italija, Engleska, Hrvatska, Kamerun i dr.) nakon neljudskih uvjeta u prasumi Amazone gubili mecove i ostajali bez snage u II poluvremenu. Samo ovakve analize potpisani i slicni pisci ne zele i ne mogu spoznat.

VL
WA
wargods
15:16 29.06.2014.

nisam neki fan thompsona ali ove riječi opisuju stanje ove jadne države: "jučer gledam sliku naroda baca cvijeće po herojima a već sutra pobjednike sude prodaše ih za Judine skude", pa mislim stvarno, kovač je bio heroj a sad je zelen, govno malo smrdljivo... dajte više novinarčići, prestanite kenjat. ja jedino kovaču zamjeram što nije uve ogija protiv meksika, možda bi on bio ključan igrač protiv one nihove igre, pa nitko od naših igrača nije znao napravit profesionalni prekršaj na meksikancima, svi puštaju dok ne uđu u 16 m, to mi je najadnije, zato su ove sve europske ekipe i ispale, ko i bosna naprimjer, stalno su tražili neke prekršaje protiv nigerije, a vidjeli su kakav je kriterij postavio sudac na početku,tako i mi jednostavno nismo bili dovoljno agresivni

VL
L0
luena 01
17:31 29.06.2014.

Nes ti trenera sve sami "zutokljunci ,zelenasi" ,Cappelo ,Prandelli,De Bosque. nitko od njih nije za trenera svi oni ko i nas Niko otisli doma sa reprezentacijama,a mi imamo 4,5 miliona trenera koji su bolji samo nitko da ih zove... >:-))

VL
MA
malena27
18:18 29.06.2014.

I kakve smo mi to koristi imali od Stimcevih iskusnih pomocnika Alena Boksica, Krune Jurcica, Igora Tudora i Zvonke Komesa? E moj novinaru, nisi ni svjestan onoga sto pises, sam sebi skaces u usta. Nego , prodji se nasih Vatrenih.ih. Ako ti oni ne pruzaju dovoljno zabave, ti onda gledaj Rozgu.

VL
ER
eragram
21:40 29.06.2014.

A šta su ti ISKUSNI napravili na velikim natjecanjima - izmeđuostalog na neka nisu ni otišli. Današnja tekma u kojoj je Mexico popušio dobivenu utakmicu pokazuje kakva je to moćna ekipa.

VL
JU
juma
17:32 29.06.2014.

Evo danas Meksiko igra protiv jednog trenerskog velikana kao što je Louis van Gaal. Vrijednost nizozemske momčadi na transfermarktu je otprilike ista kao i naših vatrenih. Budemo vidjeli što znači iskustvo i kvalitet jednog trenera. Po novinarima VL Nizozemska bi to trebala glatko dobiti, jer je gospodin van Gaal trenerski guru u odnosu na anonimnog meksikanca.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.