Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANSI FLICK

Niko Kovač ga doveo u Bayern, a sada je dobio veliku priliku

Hansi Flick
Foto: DPA/Pixsell
1/3
03.04.2020.
u 18:36

Flick je u Bayern stigao 1. srpnja prošle godine u ulozi pomoćnika Nike Kovača, nakon što je osam godina bio u stručnom stožeru njemačke reprezentacije. Kad je u studenome 2019. bivši izbornik Hrvatske napustio Bayernovu klupu, Hansi Flick je bio promoviran u glavnog trenera kao privremeno rješenje

Hansi Flick, 55-godišnji njemački nogometni trener, produžio je ugovor s münchenskim Bayernom do 30. lipnja 2023., objavio je u petak najtrofejniji njemački nogometni klub. 

U priopćenju stoji da je dogovor Flicka s predsjednikom Bayerna Karl-Heinzom Rummeniggeom, članom Upravnog odbora Oliverom Kahnom i sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem "rezultat pozitivnog razgovora vođenog u dobroj vjeri".

Flick je u Bayern stigao 1. srpnja prošle godine u ulozi pomoćnika Nike Kovača, nakon što je osam godina bio u stručnom stožeru njemačke reprezentacije. Kad je u studenome 2019. bivši izbornik Hrvatske napustio Bayernovu klupu, Hansi Flick je bio promoviran u glavnog trenera kao privremeno rješenje.

Pod njegovim vodstvom Bayern je ostvario 18 pobjeda u 21 utakmici odigranoj u svim natjecanjima.

U trenutku prekida natjecanja u Bundesligi, Bayern je nakon 25 kola vodeći s 55 bodova, četiri više od drugoplasirane Borussije Dortmund. U Ligi prvaka Bavarci još moraju odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala na svojoj Allianz Areni protiv londonskog Chelseaja, nakon što su u prvom dvoboju odigranom na Stamford Bridgeu slavili s 3-0.


 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
rokovci104
19:10 03.04.2020.

niko kovac je morao otici jer su ga neki bajernovi igraci bojkotirali na celu sa rumenigom koji ga nije volio, inace klub kao sto je bayern i ne treba trenera . Sa tako dobrim igracima moze ih trenirati bilo tko,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije