Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BAYERNA

Niko Kovač dobio ultimatum, evo što mora napraviti ako ne želi otkaz

Niko Kovač
Foto: Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL
1/7
07.10.2018.
u 21:50

Kovačevu sudbinu odradit će iduće tri utakmice koje dolaze nakon nastupa reprezentacija. Bayern će 20. do 27. listopada na tri gostovanja - protiv Wolfsburga i Mainza u Bundesligi te AEK-a u Ligi prvaka.

Niko Kovač prolazi teške trenutke. Njegov Bayern već je četiri utakmice bez pobjede, a jučer su uvjerljivo na Allianz Areni poraženi s 0:3 od Borussije Mönchengladbach.

Odmah nakon utakmice šefovi bavarskog giganta Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness snimljeni su kako ulaze u svlačionicu. Održali su sastanak s bivšim hrvatskim izbornikom te mu objasnili što se od njega očekuje.

Kovač mora podići momčad na puno veću razinu, inače će dobiti otkaz, glavna je poruka uprave kluba, prenose strani mediji. Na ruku mu ide to što slijedi pauza zbog igranja reprezentacija.

No, Kovačevu sudbinu odradit će iduće tri utakmice koje dolaze nakon nastupa reprezentacija. Bayern će 20. do 27. listopada na tri gostovanja - protiv Wolfsburga i Mainza u Bundesligi te AEK-a u Ligi prvaka.

Podbace li Bavarci u jednoj od tih utakmica, jasno je što će se dogoditi...

>> Pogledajte kako se Rijeka oprostila od Matjaža Keka koji više nije trener

Ključne riječi

Komentara 14

PR
prajdali100
23:56 07.10.2018.

Kak ti to Marko znaš !? Koji izvori ? Strani mediji ????? E jest ti čanak.

IC
icro
22:40 07.10.2018.

Izvor? Strani mediji. Ima li možda neki od njih ime?

DU
Deleted user
22:44 07.10.2018.

ovo novinar..ha..ha..tupina novinarska..eto sta je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije