Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi otići

Niko Kovač bi se uoči početka sezone mogao naći u problemima

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.07.2018.
u 10:05

Poljski napadač pokušat će uvjeriti vodstvo njemačkog prvaka da ga pusti, pokaže li madridski Real za njega ozbiljan interes

Niko Kovač mogao bi uskoro u napadu ostati bez udarne igle. Naime, Robert Lewandowski želi otići iz Bayerna, piše Sky Sports.

Poljski napadač pokušat će uvjeriti vodstvo njemačkog prvaka da ga pusti, pokaže li madridski Real za njega ozbiljan interes.

Niko Kovač
1/10

Lewandowski je jedan od boljih europskih napadača i Bayern ga želi samo tako pustiti. Kovač je svjestan kako bi teško mogao naći kvalitetnu zamjenu za Poljaka, a nova je sezona pred vratima.

Poljski napadač je u München stigao 2014. iz dortmundske Borussije bez odštete. Za Bavarce je u 195 utakmica zabio 151 gol.

Komentara 4

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:47 28.07.2018.

Lewa je dobar centarfor, ali nije za velike utakmice, sto se vidjelo i na SP18: Tri utakmice, dvije malo ozbiljnije akcije, jedan udarac na gol, nula golova. To je premalo za centarfora koji zeli u veliki klub. Nikad mi nece biti jasno, zasto su Bavarci putili Mandzu a ostavili Lewu. istina, Lewa zabija kao masina, ali Mandzo je za velike utakmice, covjek za velike stvari. Bavarci zele biti veliki, prema tome nema logike da biraju Lewandowskog ispred Mandzukica.

MV
Mijat vrdoljak
10:22 28.07.2018.

Pišete gluposti, Real nije zainteresiran za Lewandovskog, a pogotovo nije jer mu je cijena 250 miliona eura što je sam njegov savjetnik procjenio. Kako je procijenio pa rekao je najbolji svjetski napadač treba u nabolji svjetski klub. Nymaer prodan za 222 miliona a nije najbolji onda je logično da najbolji košta najmanje 250 miliona.

DU
Deleted user
11:22 28.07.2018.

Vjerujem da bi Levandofski bio uspjesan golgeter kod Reala?To uopce nebi bio problem kada imas suigrace tipa Modric i Kross.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije