Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA UEFE

Nikica Jelavić zabio dva gola u sumnjivoj utakmici

Nikica Jelavić
Reuters
Autori: Goran Šimunov/VLM, Ante Buškulić
25.11.2009.
u 21:45

Zanimljivo je da je među sedam susreta eurokupova koje Uefa istražuje i dvoboj bečkog Rapida s albanskom Vllaznijom (5:0), u kojoj je Nikica Jelavić postigao dva pogotka.

U zadarskom i splitskom taboru očekivano čuđenje kad je riječ o njihovu susretu iz travnja.

– Igrao sam i nije bilo ništa sporno. Pobijedimo li, sumnjivo je, izgubimo li, čak i s 3:0 kao tada, sumnjivo je. Puno se priča, ali mi se trudimo normalno pripremati za subotnji nastavak prvenstva – rekao je Ivan Ćurjurić, a Marin Ljubičić, koji je u Zadar došao iz Hajduka i u toj utakmici u prvom dijelu bio isključen, dodao je:

– Ni od koga nisam čuo da su postojale nečasne radnje i nikad ne bih pristao igrati namještenu utakmicu.

Zanimljivo je da je među sedam susreta eurokupova koje Uefa istražuje i dvoboj bečkog Rapida s albanskom Vllaznijom (5:0), u kojoj je Nikica Jelavić postigao dva pogotka. Također, Ilija Lončarević bio je trener Tirane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije