Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI NASTUPI
Povratak na članak

Nijemci žele legendu nazad u 'Elf': Schweinsteiger prozvao izbornika

Kad je njemačka reprezentacija šest utakmica bez pobjede u Ligi nacija, čak ni izbornik ne može reći da sve ide super. Za to moraju postojati razlozi koji moraju biti imenovani, kazao je Schweinsteiger

Komentari 1

VK
vječni krojf
11:18 20.10.2020.

Müller je dokaz kako neiskusni trener može uništiti jednog superstara.Kovaća je to i koštalo posla u Bayernu,jer navijači nikako nisu shvatili žasto Kovač izostavlja takvog igrača. Odlaskom trenera Miller se vratio na svoju razinu,a Kovaču je to ostala crna mrljaa u daljnjoj karijeri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.