Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP

Nijemci u nastavku potpuno razbili Austrijance

Njemačka
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
20.01.2020.
u 22:28

Njemačku je predvodio Timo Kastening sa šest golova, a kod Austrije se istaknuo Nikola Bilyk s pet

Rukometaši Njemačke, koji su nakon poraza od Hrvatske ostali bez izgleda za polufinale EP-a, u posljednjem susretu predzadnjeg kola skupine 1 protiv Austrije slavili su s 34-22 (16-13).

Njemačku je predvodio Timo Kastening sa šest golova, a kod Austrije se istaknuo Nikola Bilyk s pet. 

>> Pun pogodak! Červar odmorio najbolje i opet pobijedio

Španjolska je potvrdila plasman u polufinale Europskog prvenstva nakon što je u ponedjeljak svladali Bjelorusiju s 37-28 (17-16). 

Najefikasniji kod Španjolske bili su Ferran Sole i Angel Fernandez s po sedam golova, a vratar Gonzalo Moreno skupio je 15 obrana. Ekipu Bjelorusije predvodili su Mikita Vailupau s osam i Uladzislau Kuleš sa šest pogodaka.

Prethodno su hrvatski rukometaši svladali Češku s 22-21 (11-9) pogotkom Luke Stepančića u posljednjim sekundama i tako su došli do šeste uzastopne pobjede na Europskom prvenstvu.

Izbornik Lino Červar je protiv Češke odmarao igrače koji su iznijeli glavni teret dosadašnjih utakmica, pa je Marko Mamić s pet pogodaka predvodio strijelce naše reprezentacije. 

Španjolska i Hrvatska s osam bodova su vodeće na ljestvici. Njemačka ima četiri, Austrija i Bjelorusija po dva, a bez bodova je Češka. 

Hrvatski rukometaši će posljednju utakmicu u skupini 1 odigrati u srijedu (16 sati) protiv Španjolske, u kojoj će se odlučivati o prvom mjestu.

Njemačka
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije