Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRECIZNI
Povratak na članak

Nijemci su u 10 minuta promašili više jedanaesteraca nego u posljednje 34 godine

- Obično imamo dobre izvođače jedanaesteraca. No ovoga puta oni iskusniji su promašili, a oni mlađi su zabili. No i to je nogomet - kazao je njemački izbornik Joachim Low

Komentari 5

ZE
zecco
14:11 03.07.2016.

zaboravili ste EP 1976. u Beogradu. Kada su Nijemci u finalu na penale izgubili od Čehoslovačke. Jer je Uli Hoennes (sadašnji menadžer Bayerna koji je nedavno bio u ćuzi zbog utaje poreza), promašio odlučujući penal, opalio je preko gola, kao i Schweinsteiger sinoć. To je bila jedina tekma na kojoj su Njemci izgubili na penale. Od tad nisu izgubili više nijednu utakmicu na penale.

VL
ZE
zecco
14:25 03.07.2016.

Podsjetilo na finale Kupa Jugoslavije 1987. Hajduk-Rijeka u Beogradu. U regularrnih 90 minuta i u produžetcima bilo je 1:1, onda pucanje penala. Rezultat je na kraju bio negdje 13:12 za Hajduk. 4-5 igrača na obje strane su promašili, Svih 11 igrača obje momačadi (uključujući oba vratara Varvodića i Ravnića) su se bili izredali, pa su onda isti igrači oper morali pucati od početka. Rijeka je najprije bila propustila veliku priliku, Ravnić je bio obranio jednom hajdukovcu, i onda je Rijeka trebala izvesti svoj jedanesterac dati gol i osvojila bi kup. Ali Ravnić je sam htio biti heroj, pa je uzeo loptu da on puca, ali mu je Varvodić obranio i tako se pucanje nastvailo, na kraju je pobjedio Hajduk.

VL
AD
adrian1
18:43 03.07.2016.

hrvati su ipak bili najbolja momčad na ovom euru, ali su ispali već u osmini. šteta što nitko osim nas samih ne vidi koliko smo dobri :)))

VL
SS
sokac sa drave
20:44 03.07.2016.

Njemci imaju obicaj reci nakon ovakovih dogadjaja:Ipak je onaj gore nas sa plavim ocima i plavom bradom.

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
12:48 03.07.2016.

Nevjerojatno! Hajdmo sad teoretizirati o tome barem tjedan dana...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.