Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoreni u svlačionicu

Nijemci su šokirani: 'Igrači su bili u strahu, odmah su se javljali kući!'

Stade de France
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.11.2015.
u 02:25

Upravo će Francuska sljedeće godine biti domaćin Europskog prvenstva koje počinje u lipnju.

Eksplozije, bombaški napadi i deseci mrtvih na ulicama Pariza glavna su vijest u svijetu. Taj stravičan događaj zasjenio je apsolutno sve, a šokirani su i nogometaši koji su u Parizu igrali prijateljski susret.

Francuska je pobijedila Njemačku sa 2:0, a tijekom utakmice mogla se čuti eksplozija koja je sve zaprepastila. Nakon završetka susreta gledatelji su još neko vrijeme zadržani na stadionu dok opasnost prođe, a Nijemci su sat i pol proveli u svlačionici i nisu mogli doći k sebi. Menadžer tima Oliver Bierhoff opisao je situaciju.

- Kod igrača je bila velika nesigurnost, velik strah i vrlo čudna atmosfera. Vidjelo se da su u šoku. Odmah su uzimali mobitele da se informiraju ili jave kući, prepričao je Bierhoff za ARD.

Inače, upravo će Francuska sljedeće godine biti domaćin Europskog prvenstva koje počinje u lipnju.

>>Navijači su u strahu na napade odgovorili pjesmom: Tisuće pjevale Marseljezu

>>Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

>>Hrvatska vokalistica u Parizu: U šoku sam, večeras sam skoro završila u restoranu gdje je počeo napad

Komentara 14

CA
canzoran
04:00 14.11.2015.

Bice Nijemci jos vise šokirani kad i kod njih igranka krene a svemu je kriva ona njihova baba,koja radi po uputama iz Jeruzalema.

AN
Antiflašist
06:16 14.11.2015.

Ako vec budu letjele bombe i kod nas valjda ce biti pravde pa ce prvo odletjeti medjske kuce koje peru mozak raji o dobrim imigrantima, nakon toga valjda ce odletjeti oni koji im govore welcome, ZATVARAJ GRANICE STOKO.

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
02:34 14.11.2015.

Užas :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije