Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Nijemci se raspisali o Kovaču, zar je moguće da će mu Bayern to napraviti?!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
18.03.2019.
u 11:46

Kicker piše da vodstvo Bayerna razmišlja o tome je li bivši hrvatski izbornik pravi izbor ili je "samo jednogodišnje prijelazno rješenje".

Nogometaši Bayerna jučer su na Allianz Areni napunili mrežu Mainza pobijedivši sa 6:0. Momčad Nike Kovača vratila se na prvo mjesto Bundeslige, ima isti broj bodova, ali bolju gol-razliku od Borussije Dortmund.

No, Kovač ne može mirno spavati jer u klubu nisu preboljeli ispadanje od Liverpoola u Ligi prvaka. Štoviše, Kicker piše da vodstvo Bayerna razmišlja o tome je li bivši hrvatski izbornik pravi izbor ili je "samo jednogodišnje prijelazno rješenje".

Isti izvor piše da će predsjednik Uli Hoeneß i ostali klupski šefovi u sljedećem periodu odlučiti ostaje li Kovač na klupi i iduće sezone. Sumnje u trenera izazvala je taktika protiv Liverpoola, a spominje se i da Kovač ima problema s nezadovoljnim pojedincima.

A njemački novinari i dalje analiziraju posao trenera Bayerna. Tako je jedan predstavnik sedme sile nakon utakmice Mainzom pitao Kovača što kaže na kritike da se nakon Liverpoola pokazalo da nije trener za Bayern.

– Jako pitanje – odgovorio je Kovač i dodao: – Ne mislim ništa! Kritičari su vjerojatno u pravu.

>> Pogledajte i konferenciju za medije Zlatka Dalića

Ključne riječi

Komentara 34

ZB
Zoki-Bijela
12:00 18.03.2019.

Neznam koje vi portale u Njemackoj citate... Uz Niku su svi i ima otvorene ruke..

ZO
zoranos
12:17 18.03.2019.

Mislim da je Niko dobro objasnio nedavno da bez ulaganja u ekipu nema više ništa u LP! Pogledajte Real - otpali rano jer nisu ulagali. Jedini koji ulaže a otpada redovito je PSG - no oni su imali peh jer su ostali bez 2 najbolja napadača pa ajmo reći da su imali neku ispriku. No koja je isprika Realu koji je prodao Ronalna a kupio NIKOGA i u jedno sezone promjenio 3 trenera već???? Bayern ima starije igrače koji su očito u silaznoj putanji, a to dokazuje i Njemačka reprezentacija (Manuel Neuer je neprepoznatljiv) - plus Ribéry i Roben koji mislim da više i nisu reprezentativci svojih država. To imamo i mladog Fracuza Comana koji ćini razliku, ali dečko ima velikih problema sa ozlijedama da je čak nedavno i izjavio da razmišlja o prekidu karijere. Pa i takvi oni danas u Bundesligi pobjeđuju 3 utakmice za redom sa 6:0 ili 5:1!!!

VE
vecernji55
12:56 18.03.2019.

Sta se imaju zaliti na Niku, pa Bayern vec nekoliko godina nije na razini top klubova. Ima igrace koji su predugo u klubu i nemaju pravu motivaciju. Ako hoce naprijed, trebaju igrace tipa Mbape, Neymar, a za takve nisu spremni iskesirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije