Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gol razlika - 43:4!

Nijemci razbili Azere i Prosinečkog, na SP idu s maksimalnim učinkom

Azerbajdžan - Njemačka
Reuters/Pixsell
08.10.2017.
u 23:14

Za Nijemce u ovim kvalifikacijama zabijalo 20 igrača!

Njemačka je kvalifikacije za SP u Rusiji okončala zastrašujućim učinkom od deset pobjeda u deset utakmica, te više od četiri pogotka po utakmici (gol-razlika 43:4)!

Večeras je u posljednjem kolu u Kaiserslauternu pao Azerbajdžan Roberta Prosinečkog, s 5:1.

Nijemci su opet dominirali, poveli golom Goretzke u devetoj minuti, ali izjednačio je Šejdajev u 34., pa su se u poluvremenu čuli i zvižduci. Iako je to bio jedini udarac Azera na gol, piše Goal.

Sandro Wagner pogodio je za novo vodstvo u 54. minuti gol koji je priznala video-tehnologija, jer lopta je jedva cijelim obujmom prešla liniju, Rüdiger je u 64. povisio na 3:1, Goretzka u 66. na 4:1, a Can udarcem iz daljine u 80. na 5:1.

Azerbajdžan - Njemačka
1/10

Wagner i Stindl pogodili su vratnice, a Löwa (i još više njihove klubove) zabrinule su ozljede Sülea (22. minuta) i Mustafija (36.).

Njemačka je najuvjerljivija momčad europskih kvalifikacija, a zapanjujuć je i podatak - možda čak i rekordan - da je čak 20 igrača zabijalo golove u ovom ciklusu!

Sjeverna Irska, koja je ranije izborila playoff, izgubila je u Norveškoj s 1:0 autogolom Brunta u 71. minuti, dok je Češka kod kuće ostvarila Pirovu pobjedu 5:0 nad San Marinom (Krmenčik 2, Kopic, Novak, Kadlec).

I koliko je Njemačka uvjerljiva, toliko je San Marino još gori: deset utakmica, deset poraza, 51 primljeni gol!

Konačni poredak: Njemačka 30, Sjeverna Irska 19, Češka 15, Norveška 13, Azerbajdžan 10, San Marino 0.

Komentara 8

DU
Deleted user
00:46 09.10.2017.

slusajte balkanjerosi od novinara iz vl..a sta ne pisete..o igracu iz azjebistrana..koji je bio sudionik ubistva novinara..te bio osudjen na 14...pa na 7..godina zatvora..pa na kraju oslobodjen..ni odleza ni dana u zatvoru..da bi i dalje igra..na balun..tako su odlucile gazde..to su teme ..jebivjetri .od novinari..i medjunoznipenisari..pisete..za porcije fazola.

TO
tomisl
23:47 08.10.2017.

Jake li Njemacke grupe ! Zivila Hrvatska

DU
Deleted user
00:02 09.10.2017.

u ovoj grupi..rvati bi tukli nijemce a izgubili od ostalih momcadi..toliko o genetici i mentalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije