Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE TO U TREĆOJ LIGI

Nijemci priredili spektakularnu koreografiju za hrvatskog vratara

Vratar
Printscreen Youtube
21.05.2013.
u 15:01

Na utakmici se skupilo oko 10 tisuća ljudi, a za hrvatske prilike nevjerojatno zvuči podatak da se sve to dogodilo u - trećoj ligi.

Navijači njemačkog trećeligaša Halleschera napravili su nezaboravan oproštaj vrataru Darku Horvatu. Radi se o Hrvatu koji se u 40. godini odlučio umiroviti.

Pun stadion u Halleu je skandirao Horvatovo ime, a tribini se pojavila velika zastava s \"kockicama\" i brojem 13 kojega je vratar nosio. Ispod toga su navijači razvili transparent na kojem je na hrvatskom jeziku pisalo \"Horvat naš golman\". Zatim se na tribini pojavio njegov lik, a ostatak stadiona je također podignuo broj 13.

Na utakmici se skupilo oko 10 tisuća ljudi, a za hrvatske prilike nevjerojatno zvuči podatak da se sve to dogodilo u - trećoj ligi.

Inače, Horvat je branio za Zagorec, Inter, Solin, Istru i Rijeku, a nakon toga je otišao u Dynamo iz Dresdena. Posljednjih šest godina je branio u Hallescheru.

>> Vratar sjajno predriblao napadača, ovaj mu čestitao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije