Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U SVLAČIONICI

Nijemci otkrili: Kovač tjera zvijezdu Bayerna i dovodi sjajnog Hrvata!

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.05.2019.
u 15:12

- Dođe li ponuda Bayerna, teško ću reći ne - rekao je svojedobno Ante Rebić.

Trener Bayerna Niko Kovač priprema pojačanja za iduću sezonu i želi dovesti Antu Rebića iz Frankfurta, pišu njemački mediji.

Kicker navodi da je bivši hrvatski izbornik već nekoliko puta upozorio klub da bi trebali dovesti Rebića nakon impresivne sezone u Eintrachtu.

Kovač odlično poznaje Rebića budući da ga je trenirao u Eintrachtu te su zajedno osvoji Njemački kup.

- Dođe li ponuda Bayerna, teško ću reći ne - rekao je svojedobno Rebić. No, sada je na Kovaču da uvjeri vodstvo kluba da je hrvatski napadač pravi izbor.

S druge strane, Nijemci pišu da Bayern ipak neće ostaviti Jamesa Rodrigueza u svlačionici. Kolumbijac je u München stigao na posudbi iz Reala, a Bavarci mogu otkupiti njegov ugovor za 45 milijuna eura.

No, Kovač je odlučio da neće zadržati igrača s kojim nije u dobrim odnosima. Njemački mediji navode da se Rodriguez još prošle jeseni želio vratiti u Real što je jako zasmetalo Niki.

Kovač ga je zbog toga držao na ledu, a stvari su se popravile tek ovoga proljeća. Ipak, čini se da se rastanak sve bliže.

>> Pogledajte upozorenje Luke Modrića nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:27 03.05.2019.

rodriguez nije ni za hajduka

PR
prajdali100
16:10 03.05.2019.

Odmah se riješiti Jamesa.Taj balavac je umislio da on određuje kad će igrati, s kim će igrati, kad će igrati...Ma tko si !!!? Out !!!

Avatar HajdukLika
HajdukLika
17:39 03.05.2019.

Opet naklapanja novinara ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije