Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedica prisilne pauze

Nijemci objavili kada počinje nova sezona Bundeslige

Bundesliga logo
Foto: DPA/Pixsell
10.07.2020.
u 15:20

Početak nove sezone kasnit će oko mjesec dana u odnosu na uobičajeni termin

Nova sezona Bundeslige započet će 18. rujna 2020., a trebala bi završiti 22. svibnja 2021., proizlazi iz natjecateljskog kalendara što ga je u petak objavio Njemački nogometni savez (DFB).

Početak nove sezone kasni oko mjesec dana u odnosu na uobičajeni termin, što je posljedica prisilne pauze tijekom prošle sezone koju je poremetila pandemija izazvana širenjem koronavirusa.

Njemački kup će započeti utakmicama prvog kruga od 11. do 14. rujna ove godine, a završit će 13. svibnja 2021., kad će na Olimpijskom stadionu u Berlinu biti odigrana finalna utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije