Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOD RAZINE

Nije sve idealno kako izgleda: Lijepa Hrvatica otkrila čime je razočarana u bogatom Kataru

Ana Šimić
Foto: Instagram/Ana Šimić
1/6
29.09.2019.
u 13:35

Razočarana sam, kao i većina, smještajem. Hotel nije na razini ovako velikog natjecanja. Još je hrana u redu, ali sobe su mogle biti puno čistije – zaključila je Ana

Ana Šimić plasirala se u finale visa na svjetskom prvenstvu u Dohi. Nije preskočila normu (1,94 m), ali je skok preko 1,92 metra iz drugog pokušaja bio dovoljan da bude među 12 koje će se nadmetati za medalje.

- Uh, ušla sam u finale kao posljednja, 12 visašica. Kada sam iz drugog pokušaja preskočila 1,92 metra mislila sam kako je to dovoljno finale. Kada su završile kvalifikacije počela sam slaviti, izgrlila sam se s nekim visašicama, a onda šok. Organizatori su odlučili da neće u finale pustiti 14 djevojaka koje su preskočile 1,92 metra, što bi bilo nešto potpuno uobičajeno na velikim atletskim natjecanjima. Odlučili su da se mora dalje skakati kako bi na kraju dvije otpale. Za mene je to bio stres. Slavila sam unaprijed i to je greška koju nikad više neću ponoviti. No, nisam se samo ja iznenadila već i većina ostalih – rekla je Ana.

Visinu 1,94 metara naša visašica rušila je triput i sudbina je bila ta da je morala čekati posljednji skok Talijanke Trost koja je određivala Anin daljnji put.

- Kada sam treći put rušila znala sam da me samo rušenje Talijanke gura u finale. Srećom po mene, Trost je treći put rušila i evo mene u mom drugom finalu na svjetskim prvenstvima. U Pekingu sam 2015. bila deveta, nadam se da će sada biti barem nešto bolji plasman. Može biti jer su u finale ušle neke djevojke na koje nisam računala – istaknula je Ana.

Uvjeti na stadionu?

- Iznenađujuće dobri. Nije bilo prevruće, puhao je lagani vjetrić. Bilo je baš ugodno za skakanje. Razočarana sam, kao i većina, smještajem. Hotel nije na razini ovako velikog natjecanja. Još je hrana u redu, ali sobe su mogle biti puno čistije – zaključila je Ana Šimić.

>>> Pogledajte gostovanje Veselina Vujovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:22 29.09.2019.

Nije cudo da Arapi bjeze na zapad kada su im hoteli tako neuredni.

DU
Deleted user
18:27 29.09.2019.

Otkad se ofarbala?

MT
makan tahi
14:57 29.09.2019.

nema cuge i odojka, barem službeno a neslužbeno bi mogla tamo ostati raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije