Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi jeziv zločin

Nije se mirio s prekidom? Nožem ju je probo kroz prsa, nije joj bilo spasa

Zeynep Şenpınar
Foto: Twitter
1/3
25.05.2020.
u 19:54

List Hurriyet prenosi da je tijekom svađe ozlijeđen i boksač, koji je uz policijsku pratnju prepraćen na odjel intenzivne njege

Samo dva tjedna nakon što je iz Turske stigla stravična vijest o ubojstvu petogodišnjega djeteta kojeg je jastukom ugušio vlastiti otac, 32-godišnji nogometaš Cevher Toktaş, svjetski mediji doznaju da je još jedan tamošnji sportaš počinio jeziv zločin.

U nedjelju ujutro je u Mugli boksač Selim Ahmet Kemaloğlu (26) nožem na smrt izbo godinu dana mlađu djevojku Zeynep Şenpınar, međutim još uvijek nema službene informacije što je prethodilo svađi i odluci Kemaloğlua da partnericu probode nožem kroz prsa.

List Hurriyet prenosi da je tijekom svađe ozlijeđen i Kemaloğlu, koji je uz policijsku pratnju prepraćen na odjel intenzivne njege gdje je s narednim satima utvrđeno da njegove ozljede nisu takvog karaktera da bi mu ugrozile život.

Kod nesretne djevojke su također utvrđene i druge posjekotine, uz to i ozljede vrata, a portal Sozcu u ponedjeljak ujutro navodi da je uzrok tragedije najvjerojatnije bila njezina želja da ta veza bude okončana.

Portal je do te spoznaje stigao zahvaljujući jednoj prepisci na platformi WhatsApp, ali ipak će trebati pričekati policiju da utvrdi okolnosti i kaže posljednju riječ.

Ključne riječi

Komentara 4

SD
Salko Dinamitas
21:51 25.05.2020.

To je kao u turskim serijama: "ili ces biti moja ili te nema"

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
10:57 25.05.2020.

Turska posla

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
10:56 25.05.2020.

Turska posla👳‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije