Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevi Wimbledona
Povratak na članak

Nije normalno da još vladamo, ali mladi nisu toliko talentirani

Impresivno je kako je Rafa unaprijedio svoju igru na travi. Potpuno je promijenio način kojim na ovoj podlozi servira. Osim toga, fascinira i njegovo odlično kondicijsko stanje s obzirom na sve ono što mu je tijelo prošlo – istaknuo je Federer

Komentari 1

Avatar B
B
17:29 12.07.2019.

Imaju više Grand Slam naslova isključivo zato što duže igraju. Međutim, Đoković je po rezultatima znatno bolji igrač. U zadnjih 8 godina on je osvojio 14 Grand Slam naslova, Nadal 9, a Federer samo 4. Da nije "pauzirao" godinu i pol, taj rezultat bi bio još impresivniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.