Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lova do krova

Nije ni čudo što je izabrao Katar: Talijani otkrili koliko će Mandžo tamo zarađivati

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.12.2019.
u 19:59

Hrvatski napadač dovršio je liječnički pregled

Mario Mandžukić prošao je u nedjelju poslijepodne liječnički pregled i pitanje je trenutka kada će službeno postati novi član katarskog kluba Al-Duhaila.

Objavio je to poznati talijanski novinar Nicholas Schira na svom profilu na Twitteru, pa dodao da će nekadašnji hrvatski reprezentativac potpisati 12 milijuna eura vrijedan ugovor do 2021. godine.

Za sada nema informacije koliko će ne ime odštete utržiti Juventus, ali pouzdano možemo kazati da su navijači Stare dame silno tužni i ogorčeni zato što se klub rastaje od hrvatskog napadača.

Njihove su objave preplavile Twitter, a u tom moru smo pronašli i jednu izuzetno zanimljivu opasku navijača Napolija.

- Mario Mandžukić jedini je igrač Juventusa kojeg bih ukrao i doveo u Napoli da sam mogao, jedini. Ratnik kojem sam se oduvijek divio - napisao je na spomenutoj društvenoj mreži.

Komentara 6

21
215794
23:53 22.12.2019.

Sretno Mandzo!

JU
juma
21:40 22.12.2019.

Nije u soldima sve, ali ipak ima ponesto.

Avatar wakan tanka
wakan tanka
20:38 22.12.2019.

Mandzukic zaradjuje vise nego cijeli Dinamo igrajuci u Ligi prvaka...............ne razumjem ove sto ga napadaju, vjerojatno su ocekivali da ce doci ovdje njih zabavljati igrajuci za pivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije