Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna ispovijest:

'Nije ga bilo briga za mene, kraj njega sam se osjećala kao u zatvoru'

Aravane Rezai
Foto: PA/Pixsell
1/3
17.05.2020.
u 21:17

Nekada 15. igračica s WTA liste (2010.) ispričala je šokantne pojedinosti dok ju je trenirao Patrick Mouratoglou koji danas vodi Serenu Williams

Bivša francuska tenisačica iranskog podrijetla 33-godišnja Aravane Rezai otkrila je nepoznate detalje iz svoje karijere.

Nekada 15. igračica s WTA liste (2010.) ispričala je šokantne pojedinosti dok ju je trenirao Patrick Mouratoglou koji danas vodi Serenu Williams.

- Vidljivo je da ima veliku strast prema tenisu, ali daleko od toga da je sjajan trener. On je više biznismen - kaže Aravane Rezai i dodaje:

- Nezamislivo što mi je radio. Bila sam pod velikim pritiskom, želio je da pod svaku cijenu osvojim neki naslov. Znala sam čitav dan provesti samo na jednoj čaši mlijeka.

Treninzi s Patrickom Mouratoglouom bili su stresni. priča kako je to bilo teško izdržati.

- Nisam se smjela javljati niti na telefon, kao da sam bila u zatvoru. Moj otac me otac tada već pritiskao, a Mouratoglou je mislio da će on s dodatnim pritiskom učiniti da budem bolja - otkrila je tenisačica.

Svakodnevne torture i pritisci samo su pogoršavali su njezino metalno zdravlje. U jednom trenutku kap je prelila čašu.

- Ljudi koji su bili dio ekipe, doktori i nutricionisti, upozoravali su da ću puknuti nastavi li se tako. Upravo se to i dogodilo. Odgovorio je da ga nije briga za mene ni za moje mentalno zdravlje - zaključila je Aravane Rezai.

>> Lijepa tenisačica zagolicala maštu: Pogledajte u čemu je igrala, svi gledali samo nju!

Aravane Rezai
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije