Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će reći Rodgers?

Nije dugo trajalo! Balotelli napravio prvu glupost u Liverpoolu

Mario Balotelli
Foto: Twitter
05.09.2014.
u 17:41

I kad je nedavno potpisao za Liverpool, svi su bili skeptični, ali Brendan Rodgers tvrdio je da ga može "ukrotiti"

Mario Balotelli ima veliki nogometni potencijal, ali njegov karakter i ćud vjerojatno će ga spriječiti da napravi vrhunsku karijeru. Gdje god se pojavio, gdje god igrao i tko god ga vodio – on je radio probleme.

I kad je nedavno potpisao za Liverpool, svi su bili skeptični, ali Brendan Rodgers tvrdio je da ga može "ukrotiti". No, talijanski nogometaš nije dugo izdržao. Dok je talijanska reprezentacija na okupu (on nije dobio poziv), ostao je trenirati u klubu i na zatvorenoj prijateljskoj utakmici napravio glupost, pišu engleski mediji.

Udario je igrača Wolverhamptona u glavu i dobio crveni karton. Još uvijek nije poznato hoće li ga, i na koji način klub kazniti...

>>Vieri pohvalio Contea jer nije pozvao Balotellija u reprezentaciju

Komentara 6

DJ
djapojunior
18:27 05.09.2014.

A da novinari malo ne budu idioti i provjere činjenice prije objave? Balotelli i protivnički igrač su se sudarili glavama u skoku za loptom. Nije bilo nikakvog udaranja i Balotelli je nakon toga zamijenjen, a nije dobio crveni. Provjeriti činjenicece malo, a ne samo prepisati članak iz tabloida. ;)

DE
Dex
21:00 05.09.2014.

Originalni text: "Balotelli incident wasn't even that bad. Both players went for the ball then he got subbed, media make a big deal out of everything" Nitko nikoga nije udario niti je itko dobio crveni karton ... bitno je štošto više ocrniti nekoga tko pola svoji prihoda daje za djecu iz afrike .... ne plaće nego prihoda ...

PH
plamen.hrabri
20:02 05.09.2014.

Većina njegovih "gluposti" ustvari su novinarska napuhavanja. Sudar glavama je u nogometu normalna stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije