Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li iznenađenih?

Nije dugo izdržao bez novog skandala: Vranješ se potukao u centru grada

Ognjen Vranješ
Foto: instagram.com/ognjen_vranjes
1/2
20.06.2020.
u 14:05

Policajci su dojavu o narušavanju javnog reda i mira zaprimili negdje oko 3:40

Ognjen Vranješ, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine kojega je zbog niza skandala iz momčadi naposljetku izbacio Robert Prosinečki, opet je upao u nevolje.

Kako prenose tamošnji portali, u noći s petka na subotu se potukao u središtu Banja Luke, i to sa sinom bivšega ravnatelja tamošnje Geodetske uprave Milošem Komljenovićem.

Policajci su dojavu o narušavanju javnog reda i mira zaprimili negdje oko 3:40, a fizičkom obračunu je prethodilo dobacivanje, navodi portal Sarajevo.ba.

Podsjetimo, Vranješ se u siječnju 2019. godine našao u ljubavnome skandalu sa srpskom staretom Jelenom Karleušom, pisalo se naveliko da je pjevačica s njime varala supruga Duška Tošića, a javnost je svojedobno sablaznio skandaloznom objavom u kojoj je podržao divljanje navijača AEK-a tijekom dvoboja protiv Ajaxa.

Zamjerio se i ovdašnjim navijačima, pa su ga čelnici belgijskoga kluba Anderlechta iste godine poštedjeli dolaska u Zagreb jer su se bojali da bi njegova prisutnost mogla razbjesniti štovatelje Dinama.

Naime, još dok je bio član Šerifa, Vranješ je u Zagrebu slavio u majici Delija, a mnogima je tlak podigao i kada je na ruku istetovirao četničkog zločinca Momčila Đujića. 

Zanimljivo, unatoč svemu ga je novi izbornik BiH Dušan Bajević poželio ponovo vidjeti u reprezentaciji. Trenutačno je na posudbi u grčkom AEK-u, ali se zadnjih dana moglo pročitati da ga Anderleht čim prije ponovo želi vidjeti u momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije