Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Nije dobro krenulo: Hrvatski trener oduzeo bodove Niki Kovaču na početku sezone

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/4
16.08.2019.
u 22:35

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je početkom tjedna stigao iz Intera, nije konkurirao za nastup u momčadi Bayerna

U prvoj utakmici nove sezone njemačkog nogometnog prvenstva prvak Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, odigralo je 2-2 (1-2) na svom terenu protiv berlinske Herthe, koju od ove sezone vodi hrvatski stručnjak Ante Čović

Bayern je poveo preko Lewandowskog (24), no Hertha je uspjela preokrenuti s dva gola u samo tri minute koje su postigli Lukebakio (36) i Grujić (39), da bi na konačnih 2-2 poravnao Lewandowski (60-11m) svojim drugim golom postignutim s bijele točke.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je početkom tjedna stigao iz Intera, nije konkurirao za nastup u momčadi Bayerna.

U subotu igraju Bayer - Paderborn 07, Borussia Dortmund - Augsburg, Freiburg - Mainz 05, Wolfsburg - Koln, Werder - Fortuna i Borussia Moenchengladbach - Schalke 04, dok su u nedjelju na programu utakmice Eintracht Frankfurt - Hoffenheim i Union Berlin - RB Leipzig.

>>> Pogledajte što je nakon pobjede u Mađarskoj rekao Nenad Bjelica


 
Ključne riječi

Komentara 4

CR
crodux
23:23 16.08.2019.

šta nije dobro krenulo? predobro je krenulo! Dva hrvatska trenera otvaraju Bundesligu tj vode dva velika njemačka kluba...sretno im!

Avatar Jopa
Jopa
00:30 17.08.2019.

Ne razumijem zašto nije dobro?

HE
HellsAgnes
08:20 17.08.2019.

Bolje im je krenulo od Barcelone!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije