Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti

Nije dobro: Hrvatska u zadnji čas ostala bez prvotimca, Dalić donio odluku što će

Zlatko Dalić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
06.09.2019.
u 16:20

Hoće li večeras na desnom boku igrati Bartolec, ili će možda Dalić desno staviti Domagoja Vidu, a u srce obrane Mateja Mitrovića, vidjet ćemo u 20:45

Ozljeda stražnje lože nažalost je spriječila Tina Jedvaja da nastupi u kvalifikacijskim utakmicama u Slovačkoj i Azerbajdžanu, pa je izbornik Zlatko Dalić pozvao braniča Hajduka, objavio je HNS.

Josip Juranović pridružuje se hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja u petak gostuje kod Slovačke u Trnavi, a potom odlazi u Baku na gostovanje kod Azerbajdžana.

Juranović se reprezentaciji priključuje već danas, ali ne može konkurirati za utakmicu sa Slovačkom.

Izbornik Zlatko Dalić aktivirao je njegov pretpoziv nakon što je branič Augsburga Tin Jedvaj na posljednjem treningu Vatrenih obnovio ozljedu stražnje lože, a pregled ultrazvukom pokazao je da ne može konkurirati za ove dvije utakmice.

Na desnom boku tako će zaigrati Karlo Bartolec.

Komentara 22

PR
prajdali100
16:37 06.09.2019.

Remi puna šaka brade.

AB
abendblatt
16:56 06.09.2019.

Ovaj Dalic pokazuje otvorene simpatije prema Hajduku , bez obzira na kvalitetu, izbor je doista velik.

BA
bazinga
16:34 06.09.2019.

jel to znak za kladionice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije