Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER MARIO

Nije birao riječi! Ugledni novinar stao u Mandžinu obranu i 'oprao' Juventus

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/4
27.10.2019.
u 12:50

Očito je kako će Mandžo biti na hlađenju do zimskog prijelaznog roka, a cijela ta situacija natjerala je poznatog novinara uglednog ESPN-a Janusza Michallika da žestoko napadne talijanskog prvaka i njihov odnos prema našem napadaču

Juventus je u devetom kolu Serie A kiksao kod Leccea (1:1) gdje je momčad iz Torina doputovala bez Cristiana Ronalda kojeg je trener Maurizio Sarri  odmarao. U napadu su tako započeli Gonzalo Higuain i Paulo Dybala, a problem za Juventus je nastao kad se na kraju utakmice ozlijedio Higuain koji je kasnije prevežen u bolnicu.

Od napadača na klupi Sarri je imao samo mladiće Hwanga i Olivierija, zanimljive igrače, ali i previše neiskusne za uzeti pobjedu.

Odlično bi Sarriju u tom trenutku došao Mario Mandžukić, ali talijanski trener ne želi Hrvata staviti ni na klupu svoje momčadi unatoč tome što je nedavno potpisao novi ugovor. 

Očito je kako će Mandžo biti na hlađenju do zimskog prijelaznog roka, a cijela ta situacija natjerala je poznatog novinara uglednog ESPN-a Janusza Michallika da žestoko napadne talijanskog prvaka i njihov odnos prema našem napadaču. 

- To što su mu napravili je kriminal. Shvaćam da će negdje otići, ali gdje god ode, tu je čovjek koji je apsolutno sjajan. Ne registrirati ga za Ligu prvaka je jedna stvar, ali ne razmotriti ga za ovakvu utakmicu, unatoč njegovom sigurnom odlasku. To je kriminalno. Pogledajte što je učinio za Allegrijev Juventus. Ne samo oko zabijanja golova, bio je timski igrač, veliki lider, igrao je na lijevoj strani i kao lijevi bek. Gledam sad na klupu i ne vidim igrača koji može promijeniti utakmice. Mario Mandžukić je daleko od momčadi i to je definitivno kriminalna odluka - nije štedio Talijane Michallik.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

Komentara 10

BO
Boryx
13:32 27.10.2019.

Sad da sam Manđo i da me lik pozove da igram pokazao bi mu srednjaka i nahanio ga kutijom cigareta koje toliko voli pa nek me kazne kako god!

VL
vladek
14:15 27.10.2019.

Manđo,vrati se ti lijepo doma i to u Dinamo

Avatar Reconquista
Reconquista
13:59 27.10.2019.

Trener je da ne kažem šta. Može ti igrač ispasti iz koncepcije sve pet, ali ovo se ne radi. Ovo je čisto glupiranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije