Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale kupa

Nigerijac Ayjaji pozvao navijače Rijeke u Pulu

Rijeka - Istra
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
26.03.2014.
u 09:00

– Imam velikih problema sa sastavom i ne znam tko će igrati. No igrači su svjesni situacije, moraju igrati s puno motiva, bezobrazluka, ne smijemo ponoviti blijedu igru kao protiv Zadra

Visoke tenzije uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa između Rijeke i Istre osjećaju se od prve utakmice koja je na Kantridi završila pobjedom Rijeke (2:1). Uoči pulskog uzvrata Istrin trener Igor Pamić na konferenciji za novinare istaknuo je da nešto mora promijeniti ne bi li skinuo prokletstvo Drosine.

– Imam velikih problema sa sastavom i ne znam tko će igrati. No igrači su svjesni situacije, moraju igrati s puno motiva, bezobrazluka, ne smijemo ponoviti blijedu igru kao protiv Zadra, za što su me svi uvjeravali da je igračima već u glavama bila Rijeka. Kek je najavio da se veseli utakmici, a i ja jedva čekam. Imamo priliku napraviti nešto veliko, nešto što u Puli nitko nije napravio – istaknuo je Pamić.

Istrin trener nakon susreta u Rijeci kritizirao je suđenje i izjavio kako bi bilo najbolje kada bi uzvratnu utakmicu sudio Damir Mišković! U HNS-u nisu prihvatili Pamićev prijedlog, utakmicu sudi Bruno Marić.

– Ne zanima me tko sudi! Ako se moramo bojati tko će suditi, onda to nema veze s nogometom – kazao je Rijekin trener Matjaž Kek.

Rijeka u Pulu putuje nakon pobjede (3:0) u Koprivnici, utakmica protiv Slaven Belupa ni po čemu neće biti slična utakmici protiv Istre:

– Nije dobro da stalno moram upozoravati na iste stvari! Ako ne idemo sto posto, imamo problema protiv svake momčadi, inače možemo igrati protiv svakoga – kaže Kek.

Nakon duljeg razdoblja Kek može računati na sve igrače, jedino je upitan nastup Anasa Sharbinija.

– Igramo za finale pa su tenzije malo povišene. Povrh toga igramo regionalni derbi u kojemu su tenzije ionako uvijek povišene. I neka je tako! U Puli moramo biti agresivni – podvukao je Kek.

Obi Ayjaji pojavio se pred novinarima s majicom na kojoj je pisalo “Svi u Pulu” čime je simpatični Nigerijac simbolično pozvao navijače da pomognu momčadi na Drosini. Na tribinama stadiona Aldo Drosina očekuje se barem tisuću navijača Rijeke.

>> Ulog je velik i treba napraviti sve da mi budemo ti koji ćemo se veseliti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije