Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja opomena

Nick Kyrgios suspendiran uvjetno na 16 tjedana i mora platiti 25.000 dolara

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.09.2019.
u 13:37

Ovaj temperamentni 24-godišnji tenisač je prošli mjesec nakon turnira u Cincinnatiju morao platiti 113.000 dolara kazne zbog ispada, a ova je nova kazna izrečena jer je na US Openu optužio ATP da je "korumpiran"

Australski tenisač Nick Kyrgios suspendiran je uvjetno na 16 tjedana i mora platiti dodatnu kaznu u visini od 25.000 dolara zbog lošeg ponašanja na teniskim turnirima u zadnjih 12 mjeseci, odlučio je ATP u četvrtak nakon istrage, dodajući da je Australac pod uvjetnom kaznom od šest mjeseci.

Ovaj temperamentni 24-godišnji tenisač je prošli mjesec nakon turnira u Cincinnatiju morao platiti 113.000 dolara kazne zbog ispada, a ova je nova kazna izrečena jer je na US Openu optužio ATP da je "korumpiran". 

'Suspenzija će biti ukinuta nakon šest mjeseci kada se uvjerimo da Kyrgios poštuje određene mjere tijekom tog razdoblja, kao što su pravila ponašanja, suradnja s mentalnim trenerom na turnirima i korištenje specijalizirane profesionalne pomoći tijekom razdoblja bez turnira (studeni-prosinac)', navodi ATP.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
17:07 26.09.2019.

Grcki pacijent

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije