Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTI U KARIJERI

Nick Kyrgios osvojio turnir u Washingtonu

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
05.08.2019.
u 11:23

Za 24-godišnjeg Kyrgiosa ovo je šesti ATP naslov u karijeri, a drugi u 2019. godini, dok je 23-godišnji Medvedev ostao na četiri osvojena turnira.

Australac Nick Kyrgios pobjednik je ATP turnira tenisača u Washingtonu, on je u finalu nadigrao Rusa Danila Medvedeva sa 7-6 (6), 7-6 (4).

Bio je to dvoboj u kojemu niti jedan igrač nije imao "break-loptu", pa su oba seta odlučivana u "tie-breaku", a u oba je uspješniji bio ćudljivi Australac.

Za 24-godišnjeg Kyrgiosa ovo je šesti ATP naslov u karijeri, a drugi u 2019. godini, dok je 23-godišnji Medvedev ostao na četiri osvojena turnira.

FINALE:

Nick Kyrgios (Aus) - Danil Medvedev (Rus/3) 7-6 (6), 7-6 (4)

WTA San Jose: Prvi naslov za Zheng

Kineskinja Saisai Zheng pobjednica je WTA turnira tenisačica u San Joseu, ona je u finalu nadigrala drugu nositeljicu Bjeloruskinju Arinu Sabalenku sa 6-3, 7-6 (3).

Za 25-godišnju Zheng ovo je prvi naslov na WTA razini u karijeri, dok je 21-godišnja Sabalenka ostala na tri osvojena trofeja.

FINALE

Saisai Zheng (Kina) - Arina Sabalenka (Bje/2) 6-3, 7-6 (3)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije