Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Ni debeli minus nije smrznuo Maksimir

01.03.2018.
u 15:17

Plavi su se tako u nedjelju vratili kući, u ponedjeljak su trenirali u dvorani, u utorak na glavnom travnjaku. Jučer su imali slobodni dan

Odgoda utakmice s Rijekom na Rujevici nije baš ‘legla’ Dinamu, plavi su htjeli igrati jer im se promjena plana rada nije dopala, pa ni treneru Mariju Cvitanoviću. Prema njegovim riječima, očito je ‘napalio’ svoju momčad na taj derbi, a i kod svojih igrača osjetio je, nakon poraza od Hajduka, da je u pravom tonusu. Još je dan prije taj isti Hajduk izgubio kod kuće od Slavena Belupa pa su se plavi mogućom pobjedom nad Rijekom mogli vratiti na prednost od 12 bodova.

– Sigurno da nam to remeti planove, vidio sam kod svojih igrača pravi stav, odlučnost, karakter, vidio sam da su željeli pokazati što imaju. Remeti i to što nema utakmice, morali smo se prilagoditi, to prije jer i cijeli ovaj tjedan vremenski nije baš idealan za treniranje. No, pripremati se moramo za nedjelju – rekao nam je Mario Cvitanović.

1/20

Malo u dvorani, malo vani

Plavi su se tako u nedjelju vratili kući, u ponedjeljak su trenirali u dvorani, u utorak na glavnom travnjaku. Jučer su imali slobodni dan, a onda nastavljaju pripreme za Slaven Belupo, momčad koja je u subotu prvi put pobijedila na Poljudu.

Taj susret ne bi smio biti upitan, uostalom, glavni travnjak Maksimira je grijan, direktor stadiona Miljenko Sakoman držao ga je spremnim jer je bio i plan da Lokomotiva igra tamo i da se danas mora igrati utakmica plavih, ne bi bilo problema.

Iako su vani još ‘debeli’ minusi i još se gleda u nebo razmišljajući kako biti spreman za tu sljedeću utakmicu (nedjelja, u Maksimiru u 15 sati), plavi se već spremaju za Europu. Naime, organiziraju kviz, a pobjednik će s plavima u Europu. Pametno, pa nisu najavili da će putovati na Ligu prvaka, ali Dinamo će sigurno u Europu, najmanje u kvalifikacije za Ligu prvaka, a ako kojim čudom ispusti prednost koja je sad devet bodova u odnosu na Hajduk (i još utakmica manje), ne mogu tako pasti da izgube kvalifikacije za Europsku ligu.

Kreće borba za Europu

Kako bilo, plavi organiziraju kviz, odnosno ligu. Dinamova kvizaška liga počinje u ponedjeljak, 5. ožujka 2018. u 19 sati u Ožujsko Pubu Maksi i trajat će sve do 11. lipnja 2018., kada je na rasporedu veliki finale i proglašenje pobjednika. Za sudjelovanje u kvizu ne plaća se kotizacija.

Timovi su sastavljeni od tri do pet članova, teme su svakojake, a i nogometne, od ‘nogometnih klasika’, preko poznatih trenera i igrača, citata, navijačkih pjesama pa sve do nogometnih filmova. Liga će biti svakog drugog ponedjeljka, u osam kola borit će se za glavnu nagradu – ekskluzivno putovanje na europsku utakmicu Dinama. Uz glavnu, predviđene su i nagrade za drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu te nagrade za najbolju ekipu svakog pojedinog kola.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:04 01.03.2018.

Pa to je čudo.... bez podrške navijača, bez pravog stadiona imat najbolje rezultate ovog djela Evrope. Briljantno!

IB
ibiza
16:38 01.03.2018.

sramota za gradi klub ,nula bodova ,dno dna...

AN
Antebike
22:59 01.03.2018.

Maksimir možda stvarno nije...al porezni obveznici grada Zagreba...i puno puno šire...bi zasigurno mogli...kad bi znali koliko je novaca uloženo i "oprano" kroz Maksimir...ha.ha...!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije