Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Rangersi prekinuli pobjednički niz Oilersa

NY Rangers
Foto: Reuters/PIXSELL
16.12.2015.
u 11:43

Završilo je 4:2

New York Rangersi su sa 4-2 sinoć pobijedili Edmonton Oilerse i prekinuli njihov pobjednički niz od šest utakmica. 

Rick Nash je zabio pobjednički gol iskoristivši situaicju s igračem više pred kraj druge trećine, a vratar  Henrik Lundqvist je u pobjedi imao 18 obrana. Osim Nasha pogotke za Rangerse postigli su Mats Zuccarello, Jesper Fast i McIlrath. Za Oilerse (14-16-2) golove u drugoj trećini zabili su Taylor Hall i Jordan Eberle, a vratar Anders Nilsson je obranio 17 udaraca. 

Philadelphia Flyersi su sa 4-3 pobijedili u produžetku Carolina Hurricanese, a pobjednički gol zabio je Shayne Gostisbehere na asistenciju Jakuba Voraceka koji je zabio gol za Philadelphiju na početku druge trećine.

Sean Couturier je također zabio gol i upisao asistenciju za Flyerse (13-12-6), Brayden Schenn je zabio gol, a  Michal Neuvirth je obranio 29 udaraca.

Sva tri gola za Hurricanese zabio je Jeff Skinner.

Gol Vladislava Namestnikova dvije minute nakon početka produžetka donio je pobjedu Tampa Bay Lightningu od 5-4 nad Toronto Maple Leafsima. To je bio njegov šesti gol ove sezone i prvi u 13 utakmica.

Vratar Toronta Jonathan Bernier je primio pet golova iz 27 udaraca koliko su igrači Tampa Baya uputili prema njegovim vratima.

Povela je Tampa pogotkom Nikite Kucherova na početku prve trećine. Izjednačuje Tyler Bozak, a na 2-1 povećava James von Riemsdyk. Na polovici druge trećine Morgan Reilly zabija za 3-1 za Toronto, no onda na 3-2 smanjuje Anton Stralman. Sljedeća dva gola su za Tampu i strijelci su Mike Blunden i Jonathan Marchessault, a izjednačujući pogodak za Toronto koji vodi utakmicu u produžetak postiže Daniel Winnik. 

I Calgary Flames su pobijedili nakon produžetka. Kris Russell je zabio gol za pobjedu za 2-1 nad Nashville Predatorsima. Cody Hodgson je kaznenim udarcem doveo Predatorse u vodstvo od 1-0 pet minuta nakon početka utakmice. TJ Brodie je izjednačio u drugoj trećini. 

Vratar Colorado Avalanchea Semyon Varlamov je obranio 29 udaraca prema svojim vratima za pobjedu od 3-0 nad Chicago Blackhawksima. Matt Duchene, Zach Redmond i Gabriel Landeskog bili su strijelci u pobjedi Caroline. Vratar Chicaga Corey Crawford imao je 24 obrane.

>> Patrick Kane nastavio niz kontroverznim pogotkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije