Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Njujorški derbi završio tijesnom pobjedom Islandersa

New York Islanders
Reuters/PIXSELL
03.12.2015.
u 10:38

Završilo je 2-1 nakon kaznenih udaraca

U okršaju između regionalonih rivala New York Islandersa i New York Rangersa slavili su Islandersi sa 2-1 nakon izvođenja kaznenih udaraca. Kyle Okposo je zabio jedini gol u izvođenju kaznenih udaraca u prvoj utakmici u kojoj su Rangerse ugostili u svom novom domu Barclays Centru. John Tavares je također bio strijelac za Islanderse (14-8-4), kojima je ovo treća uzastopna pobjeda zahvaljujući kojoj su se popeli na tri boda ispred Rangersa u Metropolitanskoj diviziji. Jedini gol za Rangerse zabio je Viktor Stalberg.

Winnipeg Jetsi su uvjerljivo sa 6-1 pobijedili Toronto Maple Leafse. Drew Stafford je zabio dva gola u prvoj trećini za prednost Winnipega od 2-1. Ostali strijelci bili su Mark Scheifele, Andrew Ladd, Bryan Little i Anthony Peluso. Jedini gol za jedino vodstvo Toronta na utakmici zabio je Michael Grabnar.

Edmonton Oilersi su također slavili nakon izvođenja kaznenih udaraca, sa 3-2 su pobijedili Boston Bruinse. Jordan Eberle je bio jedini igrač koji je pogodio suparničku mrežu u izvođenju kaznenih udaraca. Ovo je tek druga pobjeda Oilersa nad Bruinsima od sezone 2001./02.. Golove za Edmonton zabili su Mark Letestu i Matt Hendricks, a za Boston Torey Krug i Zdeno Chara.

Tampa Bay Lightening su sa 2-1 bili bolji od Anaheim Ducksa. Treći gol u karijeri Jonathana Marchessaulta donio je pobjedu Tampi. Krilo Tampa Baya Jonathan Drouin zabio je svoj drugi gol ove sezone, dok je vratar Ben Bishop zaustavio 32 udarca prema svojim vratima.

REZULTATI:

Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs         6-1
New York Islanders - New York Rangers       2-1 (kazneni udarci) 
Edmonton Oilers - Boston Bruins             3-2 (kazneni udarci) 
Anaheim Ducks - Tampa Bay Lightning         1-2

>> Calgary nadoknadio zaostatak od tri gola i slavio protiv Dallasa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije