Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Nashville Predatorsi nakon nove pobjede preuzeli vrh Zapada

Nashville Predators
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.10.2015.
u 11:51

Nashville Predatorsi su zahvaljujući pobjedi od 2:1 nad San Jose Sharksima zasjeli na prvo mjesto Zapadne konferencije.

Pittsburgh Penguinsi su sinoć sa 3:1 bili bolji od Washington Capitalsa, a junak je bio vratar Marc-Andre Fleury koji je za pobjedu svoje momčadi obranio 33 udarca.

Pittsburgh, koji je sezonu počeo s tri uzastopna poraza, ali je sada dobio pet od šest utakmica, tako je sinoć prekinuo niz od pet pobjeda Washingtona. Prvi pogodak na utakmici pao je minutu i pol nakon početka zadnje trećine kada je Jevgenij Kunjecov zabio za Washington. Izjednačio je 25 sekundi kasnije Beau Bennett, a za 2:1 za Pittsburgh gol je zabio Phil Kessel. Nick Bonino je zabio pobjednički gol nešto manje od minutu i pol do kraja u prazan gol. ​Vratar Washingtona Braden Holtby je imao 22 obrane.

Ottawa Senatorsi su nakon izvođenja kaznenih udaraca sa 5:4 pobijedili Calgary Flamese. Mika Zibanejad je zabio odlučujući pogodak u prvoj pobjedi Ottawa Senatorsa na domaćem ledu. Calgary je ostao bez prvog vratara Jonasa Hillera kada se krilo Senatorsa Bobby Ryan zabio u njega u zadnjoj trećini. Nakon prve trećine bez pogodaka u druge dvije trećine pala je prava kiša golova. Poveo je Calgary pogotkom Dougieja Hamiltona, izjednačio je Zack Smith i na 2:1 na kraju prve trećine za Ottawu povećao Bobby Ryan.

U zadnjoj trećini za 2:2 gol zabija Joe Colboren, na 3-2 za Calgary povećava Kris Russell, a izjednačuje na 3:3 Kyle Turris. Četvrti gol za Senatorse zabija Jean Gabriel Pageau, a pogotkom Sama Benneta sedam i pol minuta prije kraja Flamesi dolaze na 4:4.

Nashville Predatorsi su zahvaljujući pobjedi od 2:1 nad San Jose Sharksima zasjeli na prvo mjesto Zapadne konferencije. Golove za Nashville su zabili Eric Nystrom i Calle Jarnkrok, dok je vratar Pekka Rinne obranio 20 udaraca prema vratima Predatorsa. Jedini pogodak za San Jose postigao je Joe Pavelski, dok je vratar Martin Jones imao 22 obrane.

REZULTATI:

Ottawa Senators - Calgary Flames 5:4 (kazneni udarci)
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 1:3
San Jose Sharks - Nashville Predators 1:2

>> Canucksi na 'brutalan' način prekinuli seriju Canadiensa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije