Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga:

Washington Capitals na korak do drugog kruga doigravanja

Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
19.04.2016.
u 10:24

Washington Capitalsi su povećali svoj prednost na 3-0 u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć u trećoj utakmici doigravanja sa 6-1 pobijedili Philadelphia Flyerse.

Washington Capitals su pobijedivši Philadelphia Flyrese i u trećoj utakmici doigravanja došli na korak do drugog kruga doigravanja, a Los Angeles Kings i Minnesota Wild su smanjili na 2-1 u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć slavili protiv San Jose Sharksa i Dallas Starsa.

Washington Capitalsi su povećali svoj prednost na 3-0 u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć u trećoj utakmici doigravanja sa 6-1 pobijedili Philadelphia Flyerse. Aleksej Ovječkin je zabio dva gola, a po jedan su zabili John Carlson, Marcus Johansson, Evgeny Kuznetsov i Jay Beagle. Vratar Braden Holtby je upisao 31 obranu. Capitals su zabili pet power-play golova, najviše u povijesti u nekoj utakmici doigravanja Stanley Cupa. Strijelac za Philadelphiju bio je Michael Raffl, dok je Steve Mason obranio 21 udarac.

Los Angeles Kings su smanjili prednost San Jose Sharksa u seriji na četiri pobjede na 2-1 nakon što su sinoć u trećoj utakmici doigravanja slavili u produžetku sa 2-1 a pobjednički gol zabio je Tanner Pearson.Vratar Kingsa Jonathan Quick je obranio 29 udaraca, a golman Sharksa Martin Jones 23. Sharks i Kings su bili izjednačeni nakon brze prve trećine u kojoj je najprije za San Jose zabio Joe Thornton, a onda izjednačio za Kingse Anže Kopitar.

I Minnesota Wild je smanjila prednost Dallas Starsa na 2-1 nakon što ih je sinoć u trećoj utakmici doigravanja svladala sa 5-3. Napadač Starsa Patrick Sharp je zabio za Starse prvi gol na utakmici 26 sekundi nakon početka, a onda za 2-0 manje od četiri minute kasnije. Minnesota nakon toga kreće u napad. Chris Porter zabija prvi gol za Minnesotu 50 sekundi prije kraja prve trećine. Erik Haula i Jason Pominville su nakon toga zabili po gol u drugoj trećini, a Mikko Koivu na početku zadnje trećine. Nakon što Colton Sceviour smanjuje na 4-3 za Dallas, Pominville zabija svoj drugi gol na utakmici nešto više od minutu do kraja za pobjedu Minnesote. Golman Wilda Devan Dubnyk je za pobjedu obranio 14 udaraca, a Kari Lehtonen je obranio 20 udaraca prema vratima Dallasa.

REZULTATI:

ISTOČNA KONFERENCIJA

Philadelphia Flyers - Washington Capitals 1-6 (Washington vodi 3-0)

ZAPADNA KONFERENCIJA

San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1-2 (produžetak) (San Jose Sharks vodi 2-1)

Minnesota Wild - Dallas Stars 5-3 (Dallas vodi 2-1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije