Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga:

Chicago izgubio i četvrtu zaredom, kobni su ovaj put ili Flyersi

Chicago Blackhawks -  Toronto Maple Leafs
Foto: Reuters/Pixsell
17.03.2016.
u 12:17

Završilo je 3:2 za hokejaše iz Philadelphije

Aktualni NHL prvaci, hokejaši Chicago Blackhawksa izgubili su četvrtu utakmicu zaredom, ovoga puta sa 2-3 na svom ledu od Philadelphia Flyersa, te su sve dalje od mogućnosti da osvoje prvo mjesto u svojoj skupini Central i tako steknu prednost domaćeg terena u doigravanju.

S druge strane, Flyersi u posljednje vrijeme igraju u odličnoj formi, pobijedili su u osam od posljednjih 10 utakmica, te su sada preskočili Detroit Red Wingse na osmom mjestu Istočne konferencije, posljednjem koje vodi u doigravanje.

Chicago je dva puta vodio, u prvoj trećini preko Mariana Hosse (8:18), a u drugoj golom svog kapetana Jonathana Toewsa (24:58), no Philadelphia je uspijevala na pauze između perioda odlaziti s neodlučenim rezultatom zahvaljujući Ryanu Whiteu (18:48) i Braydenu Schennu (33:02). Sredinom trećeg dijela udarac braniča gostiju Radka Gudasa (49:53) prošao je kroz šumu igrača i završio u mreži za prvo vodstvo Flyersa. U preostalom vremenu gosti su se uspjeli obraniti i sada sa 80 bodova iz 69 susreta drže osmo mjesto na Istoku, bod manje i utakmicu više ima Detroit.

New York Rangersi vratili su se na drugo mjesto skupine Metropolitan i Istočne konferencije 2-1 pobjedom na gostovanju kod druge momčadi Pacifica Anaheim Ducksa. Junak pobjede Rangersa bio je Kevin Kline (23:11, 53:19) koji je postigao oba gola i tako zaostatak od 0-1 pretvorio u vodstvo od 2-1. Domaće je u prvoj trećini u vodstvo doveo Jamie McGinn (14:03). Rangersi sada imaju 87 bodova iz 70 utakmica, a isti učinak na Istoku imaju i Florida Panthersi, koji su na vrhu Atlantica, 18 bodova više ima vodeći sastav Istoka Washington Capitalsi. Sa 85 bodova iz 69 utakmica Anaheim zaostaje četiri boda za prvom momčadi Pacifica Los Angeles Kingsima.

REZULTATI:

Calgary - Winnipeg       4-1

Anaheim - NY Rangers  1-2

Edmonton - St. Louis     6-4

Buffalo - Montreal         2-3 (produžetak)

Vancouver - Colorado   1-3

Chicago - Philadelphia  2-3

>> Capitalsi prvi osigurali doigravanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije