Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA:

Branitelji naslova na rubu ispadanja iz doigravanja

Anaheim Ducks
Reuters/PIXSELL
20.04.2016.
u 10:25

Anaheim Ducks su smanjili prednost Nashville Predatorsa na 2-1 nakon što su u trećoj utakmici slavili sa 3-0.

Branitelji naslova prvaka NHL-a Chicago Blackhawks su na rubu ispadanja iz ovosezonskog doigravanja nakon što su sinoć bolji od njih u četvrtoj utakmici bili St. Louis Blues sa 4-3.  

Vladimir Tarasenko je zabio dva gola za St. Louis Blues koji su poveli sa 3-1 u seriji na četiri pobjede. Jaden Schwartz i Alexander Steen su zabili po gol u zadnjoj trećini za odvajanje Bluesa od Chicaga. Peta utakmica se igra u Scottrade Centru u četvrtak. Vratar St. Louisa Brian Elliott je imao 39 obrana u pobjedi. Strijelci za Chicago su bili Duncan Keith, koji je dva puta zatresao mrežu St. Louisa, i  Andrew Shaw, a vratar Corey Crawford je obranio 16 udaraca prema vratima Chicaga.

I Tampa Bay Lighteninig vodi u seriji na četiri pobjedensa 3-1 protiv Detroit Red Wingsa nakon što su ih jučer svladali sa 3-2.   Ondrej Palat je zabio power-play gol tri minute prije kraja utakmice za pobjedu Tampa Baya. Prva dva gola za Tampa Bay je zabio Nikita Kucherov, a vratara Ben Bishop je obranio 26 udaraca.  Golove za Detroit zabili su Darren Helm i Gustav Nyquist u drugoj trećini, a Petr Mrazek je 30 puta sačuvao mrežu Detroita.  Peta utakmica, kojom Tampa može osigurati plasman u drugi krug doigravanja, na rasporedu je u četvrtak i igra se u Tampi.

Rookie vratar Matt Murray je obranio 16 udaraca za Pittsburgh Penguinse u svom prvom nastupu u doigravanju Stanley kupa  za pobjedu od 3-1 nad New York Rangersima u Madison Square Gardenu. Penguins sada vode 2-1 u seriji na četiri pobjede, a četvrta utakmica se igra na njihovom terenu u četvrtak. Golove za Pittsburgh su zabili Sidney Crosby, Matt Cullen i Kris Letang, Jedini strijelac za New York bio je Rick Nash. 

Anaheim Ducks su smanjili prednost Nashville Predatorsa na 2-1 nakon što su u trećoj utakmici slavili sa 3-0. Vratar Frederik Andersen je obranio 27 udaraca za Duckse u prvom nastupu u ovogoidšnjem doigravanju Stanley kupa  i ovo mu je drugi shutoutu u postsezoni. Strijelci za Anaheim su bili Jamie McGinn, Rickard Rakell i Chris Stewart. Četvrta utakmica se igra u četvrtak u Nashvilleu.

REZULTATI:

ISTOČNA KONFERENCIJA
Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning         2-3
(Tampa Bay vodi 3-1)

New York Rangers - Pittsburgh Penguins          1-3
(Pittsburgh vodi 2-1)

ZAPADNA KONFERENCIJA
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues            3-4
(St. Louis vodi 3-1)

Nashville Predators - Anaheim Ducks             0-3
(Nashville vodi 2-1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije