Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Hokejaška ludnica, čak četiri utakmice završile nakon produžetaka

NHL
Press Association/Pixsell
13.12.2015.
u 12:04

O'Reilly je zabio svoj 100. gol u NHL-u i 10. ove sezone 1:41 minutu do kraja produžetka i Sabresi su nakon tri poraza konačno došli do pobjede.

Buffalo Sabres su sinoć sa 2-1 u produžetku pobijedili Los Agneles Kingse, a pobjednički gol zabio je Ryan O'Reilly

O'Reilly  je zabio svoj 100. gol u NHL-u i 10. ove sezone 1:41 minutu do kraja produžetka i Sabresi su nakon tri poraza konačno došli do pobjede. Marian Gaborik je doveo Kingse u vodstvo od 1-0 nešto manje od pet minuta nakon početka utakmice. Jamie McGinn je izjednačio za Sabrese dvije minute kasnije. Vratar Kingsa Jhonas Enroth imao je 28 obrana, a Linus Ullmark je obranio 20 udaraca prema vratima Buffala. 

New York Islandersi su također slavili u produžetku i to sa 3-2 peotiv Columbus Blue Jacketsa. Kyle Okposo je zabio svoj drugi gol na utakmici 2:44 minute do kraja produžetka i odveo Islanderse do pete pobjede zaredom.
Frans Nielsen je također bio strijelac za Islanderse, a Jaroslav Halak je zaustavio 28 udaraca prema svojim vratima. Golove za  Columbus (11-17-3) zabili su  Cam Atkinson i Brandon Saad, a vratar Curtis McElhinney je upisao 16 obrana.

Utakmica između Carolina Hurricanes i Arizona Coyotesa odličena je u produžetku, a sa 5-4, zahvaljujući golu Victora Raska, slavila je Carolina. Hurricanes su ispustili vodstvo od tri gola, ali su zahvaljujući Rasku koji je supraničku mrežu zatresao 53 sekunde nakon početka produžetka ipak slavili.  Carolina (12-14-4), koja je pobijedila Arizonu sa 5-4 dva puta u sedam dana, slavila je u zadnje četiri od pet utakmica i zabila je 23 gola.Golove za Carolinu zabili su Kris Versteeg, Andrei Nestrasil, Phillip Di Giuseppe i Justin Falk, dok je za Arizonu dva gola zabio Anthony Duclair te po jedan Kle Chipchura i Conor Murphy. 

 TJ Brodie je zabio gol nešto više od dvije minute nakon produžetka, a Johnny Gaudreau je bio dvostruki strijelac i Calgary Flames su sa 5-4 slavili protiv New York Rangersa. Mason Raymond i Joe Colborne su također postigli pogotke za Calgary, a vratar Jonas Hiller je imao 25 obrana. Pogotke za Rangerse postigli su J.T. Miller, Tanner Glass, Dan Boyle i Mats Zuccarello.

REZULTATI:

Buffalo Sabres - Los Angeles Kings         2-1 (produžetak) 
Boston Bruins - Florida Panthers             3-1
St.Louis Blues - Dallas Stars                 3-0
Arizona Coyotes - Carolina Hurricanes         4-5 (produžetak)
Columbus Blue Jackets - New York Islanders   2-3 (produžetak)
Tampa Bay Lightning - Washington Capital     1-2
Montreal Canadiens - Ottawa Senators         3-1
Nashville Predators - Colorado Avalanche     2-3
Calgary Flames - New York Rangers            5-4 (produžetak)
San Jose Sharks - Minnesota Wild             0-2

>> Patrick Kane nastavio niz kontroverznim pogotkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije