Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brz na jeziku

Hrabra izjava NFL zvijezde: Sve bih porazbijao, i Stipu Miočića bih prebio

Damon Harrison
Foto: Screenshot
1/3
14.02.2018.
u 08:53

Ne želim reći kako je to što rade lako, jer niti jedan sport nije lak i u svakom je potrebno rada, no uvjeren sam da bih uz malo treninga bez problema prošao kroz sve svjetske teškaše te da bih postao prvak - kaže “Snacks”

Širi se popis sportaša koji su uvjereni da mogu bez problema postati MMA borci svjetske klase. Jedan od njih je obrambeni igrač momčadi američkog nogometa, New York Giantsa, Damon “Snacks” Harrison. Čak misli da mu ne bi trebalo puno treninga da dođe do svjetskog vrha.

Ovaj 29-godišnji momak je po posljednjih službenim podacima visok 191 centimetar i težak je čak 155 kilograma. Unatoč toj konstituciji, izuzetno je eksplozivan i posjeduje sjajan refleks, što da svakako čini pravom defenzivnom MMA zvijezdom. No, on je uvjeren da ima sve što mu je potrebno i da bude vrhunski borac. Odnosno da mu nedostaje tek nešto malo treninga, piše Fightsite.

Damon Harrison
1/6

- Ne želim reći kako je to što rade lako, jer niti jedan sport nije lak i u svakom je potrebno rada, no uvjeren sam da bih uz malo treninga bez problema prošao kroz sve svjetske teškaše te da bih postao prvak. Da provodim vremena u dvorani kao oni, ne sumnjam da bih vrlo brzo porazbijao tamo sve redom. Uvjeren sam da je Stipe Miočić prava zvijer, no prebio bih ga. Samo bi mi trebalo treninga i to je to. Znam jako dobro udariti i imam sve što je potrebno za baviti se borilačkim sportom - rekao je Harrison novinaru TMZ-a, koji ga je upitao je li razmišljao možda se baviti borilačkim sportom nakon završetka karijere, kao što su neki njegovi kolege već učinili te što misli o tome koliko bi dobar bio.

Harrisonu ipak trenutno ne bi dobro došao odlazak u MMA, barem s financijske strane, budući da je 2016. godine potpisao petogodišnji ugovor koji bi mu trebao osigurati 46.5 milijuna dolara za to vrijeme.

Uostalom, osim što bi morao trenirati, trebao bi se posvetiti i skidanju velikog broja kilograma, a teško je očekivao da bi nakon toga bio jednako čvrst i snažan kao što je sada, što su mnogi NFL napadači imali priliku osjetiti na svojoj koži.

Damon Harrison
1/10

Komentara 7

Avatar southman
southman
09:17 14.02.2018.

Odrekni se dopinga narednih šest mjeseci i slobodno dođi meni u ring ! Stipe bi te i ovakvog prebio.

DU
Deleted user
09:18 14.02.2018.

Isto ka da medicinska sestra kaže kako bi bila vrhunski neurokirurg samo da joj je malo prakse...svašta. Baš bi volija da pokuša pa da ga izrazbija ka staru kantu.

DU
Deleted user
09:29 14.02.2018.

tip zeli zaraditi lovu, i batine usput, na brzinu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije