Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Nezapamćeni kaos u grupi B: Brozović pomogao Interu da dođe do ključnih bodova!

Kolo prije kraja natjecanja vodi Borussia s osam bodova, slijede Šahtar i Real sa po sedam (Šahtar je drugi zbog boljeg međusobnog omjera), dok je Inter posljednji s pet

Komentari 4

Avatar mlijeko
mlijeko
23:34 01.12.2020.

Marseille je pobjedio zahvaljujući drugom penalu kada je oko crte lopta pogodila u ruku igrača Olimpiakosa iako se ovaj zaštitio da ga lopta ne udari u prsa. Dakle, nije bilo širenja obujma tijela. Ali ko je kriv Olimpiakosu da muu nije sudio Jović iz Zagreba a u VAR sobi sjedio Zebec. Onda ne bi bilo penala.

VL
DU
Deleted user
14:59 02.12.2020.

????????? Žuti karton zato kaj sam rekal da Jones nije dal' gol glavom, već desnom nogom? Ak napišete nekaj kaj nije točno, kaj je to drugo nego laž???

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:19 02.12.2020.

Real se bori za Europsku ligu. Jadno na što su spali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.