Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA UPRAVNOG ODBORA
Povratak na članak

Nezadovoljstvo u Našicama, Zagreb dobio što je želio: Prvenstvo se odgađa!

Na Upravnom odboru potvrđeni su i stožeri. Tako je odlučeno da će Ivano Balić biti pomoćni trener Hrvoju Horvatu u muškoj seniorskoj reprezentaciji.

Komentari 3

RE
RedTree
18:46 08.04.2021.

Sramota i lakrdija. Navedite mi jednu zemlju u kojoj u pojedinim sportovima smije biti samo jedan prvak zauvijek. I zato nitko neće da ulaže u klupski sport, koji će na kraju propasti skroz. Kako smo mi u EU!? Mi tamo ne zaslužujemo biti.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:30 08.04.2021.

RK Zagreb kroji sudbinu hrvatskog rukometa 30 godina. Ima li tome kraja ? Nema ! Može li neki drugi klub biti prvakom Hrvatske ? Ne može . Pa zato nam i propada nekad trofejni šport . Sramota.

VL
SS
sokac sa drave
17:10 10.04.2021.

Velika pohvala sto su rukometasice nagradjene za uspjeh trece mjesto.Svi mi koji pratimo rukomet najmanje sezdeset godina dobro znamo da veliki Balic jednostavno nemoze biti broj dva.Ili prvi ili trazite drugog pomocnog,jer ce se oni hvatati za grsu.Temperamenti uopce nepasu Balic pun emocija i pozitivne agresivnosti dok je Horvat lagana kamilica kako je ono moj prijatelj Perkovac iz grada rukometa Slatine rekao.Baba Jalza mi veli sosed stega nebu nis.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.