Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije gledao SP

Neymar: Obitelj me izvukla nakon poraza Brazila u Rusiji

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.07.2018.
u 12:43

– Bio sam strašno tužan, shrvan i nisam želio ni vidjeti loptu niti sam gledao te zadnje utakmice na Svjetskom prvenstvu.

Brazil je u na Svjetsko prvenstvo ispraćen kao jedan od najvećih favorita za naslov prvaka, ali ispao je već u četvrtfinalu od Belgije, pa je veliki finale između Hrvatske i Francuske gledao kod kuće. Među tim “gledateljima” bio je i Neymar, ali najveća zvijezda brazilskog nogometa tvrdi da nije gledao završnicu “ruskog ruleta”.

I sad je priznao koliko mu je bilo teško nakon tog ranog ispadanja.

>>Pogledajte intervju sa Zlatkom Dalićem

– Bio sam strašno tužan, shrvan i nisam želio ni vidjeti loptu niti sam gledao te zadnje utakmice na Svjetskom prvenstvu. No, morao sam to ostaviti iza sebe. Uspio sam to jer me moj sin, moja obitelj i prijatelji nisu htjeli gledati tako tužnog i zbog njih sam se morao promijeniti te sam to na kraju i uspio – kazao je Neymar koji će, izgleda, i dalje biti igrač PSG-a iako ga se “seljaka” u madridski Real.

No, Brazilac koji je u Pariz stigao iz Barcelone za nevjerojatna 222 milijuna eura tvrdi da su to samo nagađanja i da će ostati na Parku prinčeva.

Neymar
1/5
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
13:41 23.07.2018.

Tipičan Brazilski "bogati nogometaš " ! Par sezona vrhunski a onda se nešto prevrne u glavi !

DU
Deleted user
13:33 23.07.2018.

pravi seljo, samo pokazuje koliko mu je do nogometa ako nije pogledao svjetsko nakon ispadanja

PA
Pajkoslava2
13:32 23.07.2018.

Ne vrijedi 222 milijuna eura..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije