Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuna dominacija

Neymar, Messi i Rakitić razbili Granadu sa 6:0!

Barcelona
Reuters/PIXSELL
27.09.2014.
u 19:57

U 59. minuti Rakitić je izašao iz igre, Enrique mu je dao priliku da se odmori, a navijači su ga ispratili ovacijama.

Barcelona je nastavila sjajan niz, ni u 6. kolu Primere nije primila pogodak. No, za razliku od srijede kada napadački nizu bili raspoloženi pa su odigrali 0:0 protiv Malage, ovoga puta bili su ubojiti pred golom i pobijedili Granadu 6:0.

Pred 82 tisuće gledatelja igrači Luisa Enriquea odigrali su odličnu utakmicu, Neymar je postigao tri gola, dva je zabio Messi, a jednom se u strijelce upisao Rakitić.

Barca je od samog početka dominirala, bila je to sjajna predstava, a prvi gol postignut je u 26. minuti. Braniči Granade napravili su veliku pogrešku, Neymar je ukrao loptu i zabio za vodstvo. U završnici prvog dijela Barca je riješila susret, prvo je Rakitić glavom zabio na asistenciju Messija, a bio mu je to drugi pogodak za Katalonce. A u sudačkoj nadoknadi u strijelce se ponovno upisao Neymar.

U 59. minuti Rakitić je izašao iz igre, Enrique mu je dao priliku da se odmori, a navijači su ga ispratili ovacijama.

Foto: UES/Pixsell

Tri minute kasnije zabio je i Messi, a to mu je bio 400. pogodak u seniorskoj karijeri. 358 golova zabio je za Barcu, a 42 za Argentinu. Od toga je 200 zabio na Camp Nou. Zanimljivo je da je od 400 golova 331 dao lijevom nogom, 52 desnom, 15 glavom, jedan tijelom, a jedan i rukom.

Do kraja utakmice Neymar je zabio i svoj treći gol, na asistenciju Messija, a Argentinac se zatim još jednom upisao u strijelce.

Barca je vodeća sa 16 bodova, a gol-razlika im je 17:0.

>>Modrićeva golčina i Ronaldov rekord srušili Villarreal

Komentara 4

SE
sestrićna
22:18 27.09.2014.

MKGRA.. zato jer ne igraju s ovako dobrim igračima kao što ih imaju u klubovima..

MK
MKGRA
20:21 27.09.2014.

Niko Kovač a kako to da Modrić i Rakitića po tvojim vodstvom ne mogu dati gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije