Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Nexe upisao drugi poraz

Mario Tomić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
08.09.2019.
u 23:48

Najbolji strijelac Nexea bio je Mario Tomić sa šest golova

Rukometaši našićkog Nexea doživjeli su drugi neuspjeh na startu ovosezonskog natjecanja u SEHA ligi, nakon što su u nedjelju pred svojim navijačima poraženi od slovačkog Tatran Prešova sa 24:25 (15:17) u dvoboju 2. kola skupine A.

Našićani su posljednje vodstvo na utakmici imali u prvom dijelu (15:14), a posljednji pogodak postigao je Vida u 57. minuti za 24:24. U 58. minuti Nino Gržentić je pogodio za konačnih 25:24 i prvu pobjedu momčadi Slavka Goluže u novoj sezoni.

Najbolji strijelac Nexea bio je Mario Tomić sa šest golova, pet ih je postigao Saša Barišić Jaman, a četiri Marin Jelinić. Za pobjednike su po pet golova postigli Nino Gržentić i Lukas Urban, a četiri Martin Stranovsky.

U subotu je u skupini B hrvatski prvak PPD Zagreb poražen na gostovanju kod Telekom Veszprema sa 36:28.

Na ljestvici skupine A vodeći Motor iz Zaporožja ima šest bodova, a po tri imaju Vardar, Vojvodina i Tatran. Nexe i BSU su bez bodova.

Na ljestvici skupine B maksimalnih šest bodova ima Telekom Veszprem. Maksimalan učinak iz jedne utakmice ima Eurofarm Rabotnik, a tri boda, ali iz dva nastupa, ima i PPD Zagreb.

Bez bodova su Meškov Brest, Metaloplastika i Spartak Moskva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije