Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe prvi put u povijesti pobijedio PPD Zagreb

Hrvoje Horvat Nexe
Foto: Davor Javorović/Pixsell
30.08.2018.
u 22:44

Tomi Vozab sa osam pogodaka i Marin Šipić sa šest bili su najefikasniji igrači kod pobjednika, dok su kod gostiju najbolji strijelci bili Zlatko Horvat sa devet golova i Damir Bičanić sa šest.

Rukometaši Nexea prvi su put u klupskoj povijesti pobijedili PPD Zagreb, svladavši najbolju hrvatsku momčad sa 23-22 (13-9) u posljednjoj utakmici 1. kola SEHA lige odigranoj u četvrtak u Našicama.

Hrvatski rukometni derbi prošao je u nadmoći domaće momčadi koja je na poluvremenu vodila sa 13-9, a u 47. minuti imala i šest golova viška (20-14). No, momčad Line Červara uspjela je završnicu dvoboja učiniti zanimljivom primaknuvši se na samo jedan pogodak zaostatka u 58. minuti (22-21). Ipak, pogotkom Šipića sa crte Nexe je u posljednjoj minuti opet došao do dva pogotka prednosti, što se pokazalo nedostižnim za PPD Zagreb.

Tomi Vozab sa osam pogodaka i Marin Šipić sa šest bili su najefikasniji igrači kod pobjednika, dok su kod gostiju najbolji strijelci bili Zlatko Horvat sa devet golova i Damir Bičanić sa šest.

U preostalim dvobojima 1. kola SEHA lige postignuti su sljedeći rezultati: Steaua Bukurešt - Tatran Prešov 26-25, Železničar Niš - Vojvodina 20-27, Vardar - Metalurg 34-28 i Izviđač - Meškov Brest 29-33.

Nexe u 2. kolu gostuje kod Izviđača 5. rujna, a PPD Zagreb će sljedeću utakmicu odigrati 8. rujna, kad će ugostiti Izviđač. Utakmicu 2. kola, u kojem su domaćini Steaui, 'zagrebaši' će odigrati 11. rujna.

Ključne riječi

Komentara 5

ČI
čikaga
09:42 31.08.2018.

Deda samo hoda kao GUSAK uz aut liniju. Točno je da nema ekipu, ali mu je i znanje upitno. Lako je bilo šepuriti se s Balićem, Perom, Lacom, Sulićem, Šolom, Kalebom, Đombom i ostalima. To je mogao i onaj tko nema blage veze o rukometu.A prepotenciju nije teško naučiti. Bil je u Italiji gdje je rukomet općinska liga, ali su mogle kupiti jeftine zavese i đubretarci. Pa i to se isplatilo. Još koje traperice i to je to.

Avatar Oneill
Oneill
08:30 31.08.2018.

Zagreb igra stari rukomet sa starim trenerom ne vidim ni malo ako ovako ostane neku budućnost toga tima.

SP
spica45
23:28 30.08.2018.

Povjesna pobjeda protiv zagrebaša. Bravo našičani svaka čast, zasluženo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije