Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe pobjedom na vrh lige, Zagreb u Slovačkoj na -10

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
27.11.2018.
u 22:19

Nexe je vodeći sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani PPD Zagreb. Slijede Tatran i Vardar sa po 18 bodova.

Rukometaši našićkog Nexea u susretu 9. kola regionalne SEHA lige u utorak su na gostovanju kod bjeloruskog Meškova slavili s 30:25 (14:13), dok je PPD Zagreb u Prešovu izgubio od slovačkog Tatrana21:31 (10:16).

Igrači Nexea loše su ušli u utakmicu i nakon šest minuta gubili su 0:4. No, stvari su brzo sjele na mjesto i Nexe je uhvatio prilključak, a na odmor je otišao sa minimalnom prednošću (14:13). U nastavku Nexe je brzo došao do značajne prednosti, u 37. minuti vodio je 18:13. Do kraja susreta igrači Meškova niti jednom se nisu uspjeli približiti na manje od četiri gola zaostatka i Nexe je upisao sedmu pobjedu u SEHA ligi.
 
Kod Nexea najbolji su bili Tomi Vozab sa devet i Halil Jaganjac sa sedam golova, a ekipu Meškova predvodili su Artsiom Kulak, Darko Đukić i Petar Đorđić sa po četiri pogotka.


 
Rukometaši PPD Zagreba dobro su se držali do 15. minute, a onda su igrači Tatrana napravili seriju 7:1, čime je utakmica praktički prelomljena, pa je na kraju Zagreb uvjerljivo poražen sa 21:31.
 
Kod Tatrana najbolji je bio hrvatski rukometaš Bruno Butorac sa devet golova, a Dominik Krok zabio je šest. U redovima Zagreba istaknuo se Josip Ereš sa osam pogodaka.


Nexe je vodeći sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani PPD Zagreb. Slijede Tatran i Vardar sa po 18 bodova. U srijedu se sastaju Železničar Niš - Steaua, te Vardar - Izviđač, a u četvrtak Vojvodina - Metalurg.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije