Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe iznenadio Vardar i došao na prvo mjesto tablice

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
10.03.2019.
u 23:38

Prolazak na završni turnir četiri najbolje ekipe već su ranije osigurali Vardar, PPD Zagreb, Meškov Brest i Nexe. U zadnjem kolu (13. ožujka) PPD Zagreb dočekuje Tatran Prešov, a Nexe na svom terenu igra protiv Meškova

Rukometaši našičkog Nexea u susretu 17., predzadnjeg kola, regionalne SEHA lige u nedjelju su na domaćem terenu protiv Vardara slavili s 24-21 (11-14).

U 46. minuti Vardar je vodio 20-17, ali do kraja susreta gosti su zabili samo jedan pogodak, a briljirao je vratar Nexea Moreno Car, koji je skupio 16 obrana. Prvi strijelac našičke momčadi bio je Halil Jaganjac sa šest pogodaka, dok su Patrik Leban i Albin Eter zabili po tri.
 
Kod Vardara su petorica igrača postigli su po tri gola, a među njima je bio i hrvatski rukometaš Ivan Čupić.
 
Prolazak na završni turnir četiri najbolje ekipe već su ranije osigurali Vardar, PPD Zagreb, Meškov Brest i Nexe. U zadnjem kolu (13. ožujka) PPD Zagreb dočekuje Tatran Prešov, a Nexe na svom terenu igra protiv Meškova.

>> Pogledajte što naši novinari kažu o nastupu naših rukometaša na SP-u

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kurciban
01:02 11.03.2019.

Trenutno naš najbolji rukometni klub. Ako “netko” ne podmaže sudce, pobijediti će i PPD u final foru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije