Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ IZNENAĐENJA

Nexe i PPD Zagreb očekivano u finalu Kupa

PPD Zagreb Vardar
Foto: Uroš Hočevar/Seha liga
11.05.2018.
u 22:28

Nexe je u prvom polufinalu sa 31-20 (12-8) pobijedilo Dubravu, dok je PPD Zagreb sa 39-24 (18-9) bio bolji od Umaga.

U finalu ovogodišnjeg Kupa Hrvatske za rukometaše u nedjelju će u Umagu očekivano igrati Nexe i PPD Zagreb, Nexe je u prvom polufinalu sa 31-20 (12-8) pobijedilo Dubravu, dok je PPD Zagreb sa 39-24 (18-9) bio bolji od Umaga.

Najbolji u redovima Nexea bili su Vedran Zrnić sa sedam i Ante Gadža sa šest postignutih pogodaka, dok se kod Dubrave istaknuo Luka Vinković koji se u strijelce upisao devet puta. 

PPD Zagreb su do slavlja vodili Josip Ereš i Igor Vori, svaki s po šest pogodaka, dok su se kod Umaga istaknuli Josip Maršan koji je protivničku mrežu zatresao šest pita, a jedan manje dodao je Tomislav Severac.

U subotnjem finalu Kupa rukometašica u Umagu će igrati Lokomotiva i Podravka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije