Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP PERTH

Nevrijeme oštetilo flotu 49-era

jedrenje
privatna fotografija
13.12.2011.
u 10:27

Zbog ozljede ramena flokista natjecanje je završilo za Dana Lovrovića i Marina Lovrovića starijeg u Zvijezdi.

Grmljavinsko nevrijeme koje je jučer cijeli dan prijetilo floti Svjetskog prvenstva sinoć se spustilo na Fremantle i prouzročilo dosta štete na području gdje su smješteni 49eri. Prema neslužbenim informacijama, dva su jarbola slomljena, jednu je jedrilicu vjetar bacio u more, više jedrilica ima oštećenja na tzv. balkonima. Naša posada Pavle Kostov i Petar Cupać srećom je dobro osigurala brod, privezali su ga čvrsto za pod, tako da je hrvatski 49er neoštećen.

Danas je drugi dan kvalifikacija za klase Laser, 49er i RS:X, s natjecanjem nastavljaju i 470 žene te Zvijezde koji nemaju kvalifikacije. Nažalost, zbog ozljede ramena flokista natjecanje je završilo za Dana Lovrovića i Marina Lovrovića starijeg u Zvijezdi. Poteškoća s istegnućem mišića ruke ima i Romana Župan, što joj je jučer po jakom vjetru u drugom plovu otežalo natjecanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije