Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA PROGNOZA

Nevrijeme opasno prijeti! Utakmica bi mogla biti odgođena, zna se i novi termin

Navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
15.11.2019.
u 16:58

Prije dvije godine utakmica Hrvatske i Kosova na Maksimiru također je odgođena za nedjelju. Nakon 20 minuta na Maksimiru se nije moglo igrati pa se susret nastavio u 14:30 sati idućeg dana.

Hrvatska se neće u subotu u Rijeci boriti samo sa Slovačkom, već i s obilnom kišom i vjetrovitim vremenom. A to bi mogao biti otežavajući faktor jer će u takvim uvjetima biti dosta teško nametnuti svoj stil igre. 

Naime, DHMZ je za Riječku regiju za sutra izdao čak tri upozorenja! 

Sudeći po njihovim prognozama moglo bi doći i do prekida utakmice!

- Ponegdje olujni udari juga i južnog vjetra. Srednja brzina vjetra > 40 km/h; Najjači udari vjetra > 55 km/h. BUDITE NA OPREZU zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom - piše DHMZ koji je zbog toga izdao žuti alarm zbog olujnog vjetra, ali narančasti zbog mogućih nevremena i crveni zbog velikih količina kiše koje se očekuju.

- Ponegdje izraženiji pljuskovi. Količina oborine > 30 mm; Vjerojatnost grmljavine > 70 %. BUDITE SPREMNI na jača grmljavinska nevremena koja mogu prouzročiti veliku štetu i zaštitite se od munja. Moguća su oštećenja na imovini te na drveću. Moguće su lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu - dodaje DHMZ.

Foto: DHMZ

Zbog nevremena moglo bi doći i do odgode ili prekida utakmice, a što tada?

U tom slučaju utakmice bi se igrala/nastavila u nedjelju, a sudac, delegat i UEFA odredili bi točno u koliko sati bi krenuo susret.

Podsjetimo, prije dvije godine utakmica Hrvatske i Kosova na Maksimiru također je odgođena za nedjelju. Nakon 20 minuta na Maksimiru se nije moglo igrati pa se susret nastavio u 14:30 sati idućeg dana

Na kraju je završilo 1:0 za Hrvatsku.  

>>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića


 

Komentara 18

DU
Deleted user
18:05 15.11.2019.

Koliko svadljivih riječi o mogućnosti preseljenja utakmice iz Rijeke, a vidi sad.......odlučujuću utakmicu za EP organizirati tamo gdje su mogući " nemogući " uvjeti.

JE
jetix
20:13 15.11.2019.

a mi u slavoniji ćemo uživat na suncu... karma je ku*va

DU
Deleted user
17:16 15.11.2019.

Miškoviću su ćeš kišnicu popit na ex.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije