Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvajanje Roland Garrosa

Nevjerojatno slavlje: Đokovićev trijumf 'začinili' pucanjem iz kalašnjikova!

Đoković
Foto: Screenshot
1/12
06.06.2016.
u 09:29

– Andy, čestitam ti na fantastičnom turniru i teškom finalnom meču. Hvala ti na lijepim riječima, ponosan sam što mogu igrati uz tebe.

Novak Đoković pobijedio je jučer Andyja Murraya s 3:6, 6:2, 6:1, 6:4 i prvi put u karijeri osvojio Roland Garros, jedini Grand Slam naslov koji mu je nedostajao u prebogatoj kolekciji. Nole je nešto slabije ušao u meč, ali kad je uhvatio ritam, Murraya je izbrisao s terena. Đoković je u ovom trenutku daleko najbolji na svijetu, što dokazuje i činjenica da u ovom trenutku drži sva četiri Grand slam turnira.

– Ovo mi je jedan od najdražih trenutaka u karijeri, presretan sam. Ne mogu vam opisati kako se sad osjećam, govorio je vidno uzbuđeni Đoković nakon osvajanja Pariza, a onda dodao:

– Tri puta sam gubio finala ovdje, dva puta bolji je bio Nadal i jednom Wawrinka. Zasluženo su tada slavili baš kao što sam i ja sad zasluženo na tronu.

Nekoliko riječi posvetio je i Murrayu.

– Andy, čestitam ti na fantastičnom turniru i teškom finalnom meču. Hvala ti na lijepim riječima, ponosan sam što mogu igrati uz tebe. Jedan od nas dvojice morao je izgubiti finale, ali vjerujem da ću uskoro i tebe vidjeti s velikim trofejem u rukama – kazao je Đoković.

Meč se gledao diljem svijeta, a Đokovićevi navijači bili su presretni. Slavlje je trajalo do dugo u noć, ali neki su u tome i pretjerali. Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka kako dvojica muškaraca njegovu pobjedu slave pucanjem u zrak. Na sreću, ništa se nije dogodilo, ali takva slavlja zaista bi se trebala izbjeći. Sport s time nema baš nikakve veze.

Komentara 63

GA
gagox
10:26 06.06.2016.

sramota je za hrt nije prenosio vaterpolo, a noleta imas na rtsu

ME
megle
09:45 06.06.2016.

Prekrasan istočni mentalitet!

DU
Deleted user
10:04 06.06.2016.

Đokoviču čestitke a o ovom primitivnom slavlju ne bih trošio riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije