Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah izletio

Nevjerojatno! Je li ovo najbrži crveni karton u povijesti?

Crveni karton (1)
Screenshot youtube
10.10.2013.
u 12:43

Od trenutka ulaska u igru pa do prekršaja zbog kojeg je zaradio crveni karton prošlo je samo sedam sekundi

Svi se sjećamo kako je dinamovac Ante Rukavina brzo dobio crveni karton kada je ušao u igru protiv bečke Austrije. U sjećanju nam je i crveni karton koji je dobio Anderson Costa na derbiju Hajduka i Dinama na Poljudu... Međutim, nadmašio ih je Serge Dijehoua.

Krajem rujna igrala se utakmica druge grčke lige između Olympiakos Volosa i Gylfade. Dijehoua je u igru ušao u 83. minuti i odmah dobio crveni karton. Od trenutka ulaska u igru pa do prekršaja zbog kojeg je zaradio crveni karton prošlo je samo sedam sekundi...

>>Veličanstvena fora! Dvojica se sudarila, a treći zabio pogodak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije